batuhan_13 Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #1 Merhaba NodeMCU ESP8266 kulanarak görseldeki devreyi tasarladım malzemeleri alsam devre sorunsuz çalışır mı? Uzuaktan kontrolü nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_1317.png 206,1 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 30 Nisan 2024
Merhaba NodeMCU ESP8266 kulanarak görseldeki devreyi tasarladım malzemeleri alsam devre sorunsuz çalışır mı? Uzuaktan kontrolü nasıl yapabilirim?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #2 batuhan_13 dedi: Merhaba NodeMCU ESP8266 kulanarak görseldeki devreyi tasarladım malzemeleri alsam devre sorunsuz çalışır mı? Uzuaktan kontrolü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışıp çalışmaması koda bağlı, devre çalışır görünüyor. Uzaktan kontrol için YouTube'da öğreticiler vardır diye düşünüyorum.
batuhan_13 dedi: Merhaba NodeMCU ESP8266 kulanarak görseldeki devreyi tasarladım malzemeleri alsam devre sorunsuz çalışır mı? Uzuaktan kontrolü nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışıp çalışmaması koda bağlı, devre çalışır görünüyor. Uzaktan kontrol için YouTube'da öğreticiler vardır diye düşünüyorum.