cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 2 Aralık 2020 #11 Steve Rogers dedi: Hocam, o değil. Alt kısımda yükleniyor yazıyor ya. Onu kastettim(kafam karışmış, kodlar yazmışım kusuruma bakmayın ). Normalde beyazdı. Genişletmek için tıkla... Hata mesajı olabilir ya da koyu temada olduğu için oranın rengi de değişmiştir. Bilemeyeceğim şimdi.
Steve Rogers dedi: Hocam, o değil. Alt kısımda yükleniyor yazıyor ya. Onu kastettim(kafam karışmış, kodlar yazmışım kusuruma bakmayın ). Normalde beyazdı. Genişletmek için tıkla... Hata mesajı olabilir ya da koyu temada olduğu için oranın rengi de değişmiştir. Bilemeyeceğim şimdi.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 2 Aralık 2020 #12 cengover_ekin dedi: Hata mesajı olabilir ya da koyu temada olduğu için oranın rengi de değişmiştir. Bilemeyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Arduinoda böyle. Kod sıkıntısız çalıştı, problem olacağını zannetmiyorum. Teşekkür ederim hepinize
cengover_ekin dedi: Hata mesajı olabilir ya da koyu temada olduğu için oranın rengi de değişmiştir. Bilemeyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Arduinoda böyle. Kod sıkıntısız çalıştı, problem olacağını zannetmiyorum. Teşekkür ederim hepinize