Nöbetçi olmamak için bahane önerisi

O zaman müdür yardımcısına yapmak istemediğini belirtebilirsin. Sıradaki kişinin yapmasını isteyebilirsin, anlayışla karşılayacaktır.
Açık söylemek gerekirse pek sanmıyorum. Sağlam bir bahaneye ihtiyacım var. Olmazsa yarın gözümü biraz yaşerteyim, hasta numarası yaparım.

Bir sen zekisin zaten o kadar kişi nöbetçi olacak. Sıra sana gelince yok canım istemiyor yok şöyle yok böyle...
Al eline kitabını. Akşama kadar oku.

Arkadaşlar bizim okulda nöbetçilik, öğle arasında başlıyor. Yani biz öğlenciler için. Ben öğle arasından sonraki derse gittim ve listede ben sonraki kişi nöbetçi oldu. Yarın da aynı taktiği uygulayacağım. Umarım unuturlar beni.

Rapor al okula gitme ben yarım gun nobetcilik yapmıştım nöbetçi ogrencilere o gun yemekhanede ücretsiz yemek yeme hakkı veriyorlardi yemeği yiyip ogle arasinda kaçmıştım disipline gondermislerdi müdür yardimcisina hastaneye gittim dedim yoksa yirtamazdim

Hocam alt tarafı 1 gün nöbetçi olacaksınız. Bunu neden bahane ediyorsunuz ki? Bugün olmazsanız bile yarın olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…