Nöbetçi olmamak için okula geç gitmek işe yarar mı?

Benim bildiğim listeye göre yapılıyor eğer sizin dediğiniz gibi yapılıyorsa geç gidin ama insan kalmayınca sizi seçecekler kurtuluş yok.
Yok hocam bizim okulda sınıf listesine göre değil bu şekilde yapılıyor. Sınıflar sıra sıra yapıyor ama o sınıftan ilk giden 2 kişiyi nöbetçi yapıyorlar.

Bence lise hayatında deneyimlenmesi gereken bir şey nöbetçilik. Bir kereden bir şey olmaz.
Hocam sevmiyorum ya böyle şeyleri, anksiyetem falan var zaten. Ben batırırım zaten bir şeyleri eminim.

@707559 kaçmazdı hocam, ama maalesef ben Arthur Morgan değilim. Şu an bile heyecandan inanılmaz titriyorum nöbetçi yaparlar diye. Ya zaten devamsızlık hakkım var, acaba hiç gitmesem mi haftaya? Zaten tatil de geliyor.

Bizde öyleyiz G şubesindeyiz hep sıramızın gelmesini bekliyoruz, 2. dönemin 3. ayı sıra bize gelecek. : )

İşe yarıyor.(Denendi) Ama üsttekilerin de dediği gibi deneyimlenmesi gereken bir şey bence. Ben 4. nöbetçiliğimde geç gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…