Larisa Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #1 Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim.
Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim.
MaxCaulfield Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 432 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #2 Larisa dedi: Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim. Genişletmek için tıkla... Paketi açtığımda hangisi denk gelirse ama karamelli yeri daha güzel bence.
Larisa dedi: Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim. Genişletmek için tıkla... Paketi açtığımda hangisi denk gelirse ama karamelli yeri daha güzel bence.
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.921 Çözümler 37 18 Mayıs 2023 #3 Ortadan yerim.
omrx Kilopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 18 Mayıs 2023 #4 Hangisini daha çok seviyorsam onu sona bırakırım.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 18 Mayıs 2023 #5 Çikolatadan hızlıca başlanır, karamelle sonlandırılır.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #6 İlk çikolatadan başlarım ki güzel yeri sona kalsın. Çikolatalı dondurmayı hiç sevmem.
Larisa Femtopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #7 Finch0900 dedi: Ortadan yerim. Genişletmek için tıkla... Onu da ilk defa gördüm
batuhan_beey Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #8 Larisa dedi: Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim. Genişletmek için tıkla... Bende çikolatan başlıyorum sonra bittiğinde karamelli olan yeri yiyorum.
Larisa dedi: Geçen gün aklımıza takıldı arkadaşlarla. Erkek adam önce karamelden başlar diyen oldu önce çikolatadan başlanır kafayı mı yediniz diyen oldu. Ben şahsen önce hızlıca çikolatalı yeri bitiririm sonra yavaş yavaş karamelli kısmını yerim. Genişletmek için tıkla... Bende çikolatan başlıyorum sonra bittiğinde karamelli olan yeri yiyorum.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 18 Mayıs 2023 #9 2'ye katlayıp aynı anda yerim.
GGhunters Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 395 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2023 #10 Bisküviyi yerim.