Noice Cancelling Uygulama Önerisi

426545

Hectopat
Merhabalar, Quadcast 2 S kullanıcısıyım ve sesinden gayet memnunum. Arkadaki sesler için (vantilatör gibi) bir uygulama arıyorum. Krisp kullandım çok memnum kaldım ama ücretli olduğu için kafamda soru işaretleri var. Muadili olarak ücretsiz olarak bu işi yapan uygulama var mıdır?
Steelseries Sonar da gayet başarılı ancak Wireless kulaklığım ile çakıştığı için onu kullanamıyorum. Sonar'ı sadece mikrofon için kullanabiliyor muyuz? Kulaklığını iptal edip. Bu olmuyorsa uygulama önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

OBS Studio'nun gürültü engellemesini denemiş miydiniz?

RTX kart kullanıyorsanız NVIDIA Broadcast kullanın.
Denedim de pek bir işe yaramıyor gibi. Sesi bozuyor, ekran kartını çok fazla kullanıyor ve sistem kasmaya başlıyor.

OBS Studio'nun gürültü engellemesini denemiş miydiniz?

Denedim de pek bir işe yaramıyor gibi. Sesi bozuyor, ekran kartını çok fazla kullanıyor ve sistem kasmaya başlıyor.
OBS, sadece kayıt alırken geçerli olmuyor mu hocam? Ben böyle oyunlarda, sesli sohbet uygulamalarında kullanmak için istiyorum.

OBS, sadece kayıt alırken geçerli olmuyor mu hocam? Ben böyle oyunlarda, sesli sohbet uygulamalarında kullanmak için istiyorum.
Rehberi mevcut sanırım YouTube üzerinde. VB-Cable kullanıp yapabiliyorsunuz. Biraz uğraş gerektiriyor sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı