Merhaba, elime bir tane Nokia 2 "TA-1007" geçti ve Stock ROM atmam gerek ama doğru düzgün ne Türkçe ne de İngilizce kaynak bulamadım. XDA sitesinde bile yok, sadece bazı sitelerde var ama emin olamıyorum.
Telefon Brick olmuş durumda. Android yazısına geliyor ve kalıyor, üstelik Power tuşu da sorunlu. Birkaç kaynak bulur gibi oldum ama emin olamadım hem size de danışmış olurum.
We recommend using latest version firmware hmd global nokia 2 ta 1007 device. Easy step by step update firmware latest version, downloads ever release.
We recommend using latest version firmware hmd global nokia 2 ta 1007 device. Easy step by step update firmware latest version, downloads ever release.
Hocam sadece video var ve videoda telefonun içini vs. açıyorlar. Açma imkanım olsa deneyebilirim ama şöyle bir sorun var elimdeki tornavidalar ile çeviremiyorum vidaları biraz daha farklı bir uç gerekiyor.
Çok güzel gidiyordum derken login dedikten sonra böyle bir hata ile karşılaştım.
Bu arada bilgisayar nedense "Sınama Modu"'na geçmiş. Ondan olabilir mi?
Ekleme: Farklı bir "OST" sürümü kurdum ve tam işe yaradı derken kurulumda "SE_ERR_ADB_CMD_GET_FAIL_RESULT" hatasını verdi ve bu hatanın düzelmesi için Bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş. Bunu nasıl çözebilirim yine adam akıllı kaynak bulamıyorum.