Elimde aktif kullandığım bir Nokia 206 var ve YouTube izlemek istiyorum. Telefonun zamanında YouTube açtığını biliyorum ama 2015'te internet servisleri kapandıktan sonra nasıl YouTube izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Telefon S40 işletim sistemine sahip.
Elimde aktif kullandığım bir Nokia 206 var ve YouTube izlemek istiyorum. Telefonun zamanında YouTube açtığını biliyorum ama 2015'te internet servisleri kapandıktan sonra nasıl YouTube izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Telefon S40 işletim sistemine sahip.
S40 cihazlar jad. Dosyalarını açamadığından Opera'nın yeni sürümlerini indiremiyorum bu yüzden Opera mini 7'ye kadar yükleniyor gerisinin jar. Dosyasını bulursam deneyeceğim ve Opera mini 7 YouTube açmamakta.
S60, Anna veya Belle sürümlerinde Opera mini 12 Opera'nın sitesinde direk olduğundan yüklenip izleniyor olabilir ama S40 sis. Dosyasını açamadığından yüklenmez.
@Emir5353 o zaman yapacak bir şey yok hocam, Java'nın önüne geçilmiş durumda. Yeni çıkan tuşlu telefonlarda kaios kullanmakta yani symbian artık bir işe yaramıyor.