Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Aralık 2020 #11 AliKemal KUDU dedi: Ben programını denemiştim o zamanlar internet olmadığı için telefonda IMEI'nin çalınma riski yoktu. Eskiden telefoncular resetliyordu fakat günümüzde artık o cihazlara kimse bakmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Telefon eski 3310. İnternet olmadığı için IMEI çalınmaz mı yani?
AliKemal KUDU dedi: Ben programını denemiştim o zamanlar internet olmadığı için telefonda IMEI'nin çalınma riski yoktu. Eskiden telefoncular resetliyordu fakat günümüzde artık o cihazlara kimse bakmıyor bile. Genişletmek için tıkla... Telefon eski 3310. İnternet olmadığı için IMEI çalınmaz mı yani?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #12 Affansen dedi: Telefon eski 3310. İnternet olmadığı için IMEI çalınmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Mastercode uygulaması olsaydı dediğin olabilirdi. Sonuçta imei'yi bir web sitesine gireceksin risk her zaman vardır.
Affansen dedi: Telefon eski 3310. İnternet olmadığı için IMEI çalınmaz mı yani? Genişletmek için tıkla... Mastercode uygulaması olsaydı dediğin olabilirdi. Sonuçta imei'yi bir web sitesine gireceksin risk her zaman vardır.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Aralık 2020 #13 AliKemal KUDU dedi: Mastercode uygulaması olsaydı dediğin olabilirdi. Sonuçta imei'yi bir web sitesine gireceksin risk her zaman vardır. Genişletmek için tıkla... Mastercode uygulaması bulursam interneti kesip IMEI girdiğim zaman sorun olur mu peki?
AliKemal KUDU dedi: Mastercode uygulaması olsaydı dediğin olabilirdi. Sonuçta imei'yi bir web sitesine gireceksin risk her zaman vardır. Genişletmek için tıkla... Mastercode uygulaması bulursam interneti kesip IMEI girdiğim zaman sorun olur mu peki?
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #14 Bulsan bile symbian işletim sistemli telefon lazım olacak sana uygulamayı kurman için.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 14 Aralık 2020 #15 Bu Mastercode siteleri Nokia 3310 için çalışmamaktadır!Denedim ve olmadı. Yani denemenize gerek yok. Konu çözülemedi olarak işaretlenebilir. Okuduğunuz için teşekkürler.
Bu Mastercode siteleri Nokia 3310 için çalışmamaktadır!Denedim ve olmadı. Yani denemenize gerek yok. Konu çözülemedi olarak işaretlenebilir. Okuduğunuz için teşekkürler.
Muhabbet Kuşu Hectopat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 900 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Doki Doki Literature Club Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game/OS Developer 15 Aralık 2020 #16 Beni neden etiketlemediniz? Küstüm size (!) nfader.su burayı dene, ben burayla yapmıştım.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 15 Aralık 2020 #17 Muhabbet Kuşu dedi: Beni neden etiketlemediniz? Küstüm size (!) nfader.su burayı dene, ben burayla yapmıştım. Genişletmek için tıkla... O siteden denedim zaten. Nokia 3310 telefoncular kırabiliyormuş. Evde olacak iş değil galiba.
Muhabbet Kuşu dedi: Beni neden etiketlemediniz? Küstüm size (!) nfader.su burayı dene, ben burayla yapmıştım. Genişletmek için tıkla... O siteden denedim zaten. Nokia 3310 telefoncular kırabiliyormuş. Evde olacak iş değil galiba.