Nokia 5130 Hard Format Nasıl Atılır?

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, şu an bir arkadaşımda Nokia 5130 telefonu var. Telefonu artık kafayı yediği için hem de arkadaşım güvenlik kodunu unuttuğu için, benden telefona hard format atmamı rica etti. Ben de yapabileceğimi zannederek "Tamam atarım." dedim. İnternetten bu hard format denen şeyin nasıl yapıldığına baktım, denedim, fakat bir türlü beceremedim. Telefona bir türlü hard format atamadım arkadaşlar. Galiba bu hard format işi, sadece Symbian işletim sistemlerinde oluyormuş. Acaba bunu Java işletim sisteminde nasıl yapabiliriz? Sizlere bir sormak istedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Arkadaşlar yarına kadar halledersem iyi olur. Yardımcı olabilecek birisi var mı ?

Nokia Software Updater http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_TR.exe yazılımını sisteminize kurmanız gerekmekte. Lakin çok eski bir yazılım olduğu için Windows 10 desteklememekte. Windows 8 de destekler mi bilmiyorum. Windows 7 bir sistemde denemeniz önerilir. Ardından telefonu bağlayıp güncel yazılım sürümünü atacaksınız.

Öncelikle bunu deneyin olmazsa alternatif yazılımlarla firmware yüklemesi yapmanız için sağlam çalışan bir link bulursam paylaşırım.

@THE_MILLER yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Sizin mesajınızı görmeden önce, son çare olarak telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamıştım. Eğer bir daha hard formatlık bir iş çıkarsa, yukarıda sizin önerdiğiniz yöntemi deneyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim. İyi günler, iyi sosyaller. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı