Nokia 6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi geldi

Sende de aynı sorun var mı?

Hayır ben başka bir telefon kullanıyorum. Sorunun servislik olup olmadığını danışın diyorum. Güncelleme veririz diyorlarsa beklemen gerekir. Bizim tavsiyelerimiz bu başka bir çaresi yok.

Hayır ben başka bir telefon kullanıyorum. Sorunun servislik olup olmadığını danışın diyorum. Güncelleme veririz diyorlarsa beklemen gerekir. Bizim tavsiyelerimiz bu başka bir çaresi yok.
Nokia nın destek uygulamasından yazdım, yazılım departmanına bildirecekler miş.

Tamam o zaman takipte kalın.

Evet beğendim. Android 8.0 ile birlikte hızlı şarj özelliği geldi.
Merhaba, ben de yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Nokia 6 kağıt üzerinde güçlü bir donanıma sahip olmasa da pratikte gayet akıcı ve performanslı geldi. Kameraları da iyi iş çıkartıyor. Oreo ile düşük ışık performansında da iyileşme olduğu belirtilmiş. SAR değeri düşük, malzeme ve işçilik kalitesi fiyatının çok üstünde bir seviyede. Sorum hızlı şarj özelliği ile ilgili, işlemci desteklenmesine rağmen lisans ücreti ödenmediği için quick charge kullanılmıyor diye okumuştum yabancı bir kaynakta. Oreo ile hızlı şarj pil ayarlarından açıldı mı? Kutusundan çıkan şarj aleti quick charge destekli değil diye biliyorum, başka şarj aleti ile denediniz mi? Bir de genel pili ne kadar dayanıyor? Oreo sonrası pil performansında iyileşme var mı? Teşekkürler.

Dediğim gibi Android 8.0 ile Hızlı Şarj özelliği geldi ve pil performansında da iyileşme var almanı tavsiye ederim. Alabiliyorsan Nokia 8 al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…