canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2019 #1 Nokia 8 kullanmaktayım. 9 Pie güncellemesiyle beraber geç açılmaya başladı. Bazen hızlı açılıyor, bazen de 1 dakika kadar bekletiyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2019
Nokia 8 kullanmaktayım. 9 Pie güncellemesiyle beraber geç açılmaya başladı. Bazen hızlı açılıyor, bazen de 1 dakika kadar bekletiyor. Ne yapmalıyım?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 21 Eylül 2019 #2 Aynı sorun benim tabletimde var şarjı az olduğu zaman daha geç açılıyor.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 21 Eylül 2019 #3 Güncellemeden sonra, hard reset attınız mı ? Wipe data/ Factory reset ve Wipe cache partition yaparak.
Güncellemeden sonra, hard reset attınız mı ? Wipe data/ Factory reset ve Wipe cache partition yaparak.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2019 #4 Mithat Berhan dedi: Aynı sorun benim tabletimde var şarjı az olduğu zaman daha geç açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende farketmiyor o bir hızlı açılıyor bir yavaş. system32exec dedi: Güncellemeden sonra, hard reset attınız mı ? Wipe data/ Factory reset ve Wipe cache partition yaparak. Genişletmek için tıkla... Evet onları yaptım.
Mithat Berhan dedi: Aynı sorun benim tabletimde var şarjı az olduğu zaman daha geç açılıyor. Genişletmek için tıkla... Bende farketmiyor o bir hızlı açılıyor bir yavaş. system32exec dedi: Güncellemeden sonra, hard reset attınız mı ? Wipe data/ Factory reset ve Wipe cache partition yaparak. Genişletmek için tıkla... Evet onları yaptım.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 21 Eylül 2019 #5 canerky.art dedi: Bende farketmiyor o bir hızlı açılıyor bir yavaş. Evet onları yaptım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse verilen güncelleme tam olarak stabil değildir. Bir daha ki güncellemeyi bekleyeceksiniz.
canerky.art dedi: Bende farketmiyor o bir hızlı açılıyor bir yavaş. Evet onları yaptım. Genişletmek için tıkla... Öyleyse verilen güncelleme tam olarak stabil değildir. Bir daha ki güncellemeyi bekleyeceksiniz.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2019 #6 system32exec dedi: Öyleyse verilen güncelleme tam olarak stabil değildir. Bir daha ki güncellemeyi bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arızalanmıs olabilir mi?
system32exec dedi: Öyleyse verilen güncelleme tam olarak stabil değildir. Bir daha ki güncellemeyi bekleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Arızalanmıs olabilir mi?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 22 Eylül 2019 #7 canerky.art dedi: Arızalanmıs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorundur. Bir daha ki güvenlik ve iyileştirme güncellemesi ile düzeltirler
canerky.art dedi: Arızalanmıs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal bir sorundur. Bir daha ki güvenlik ve iyileştirme güncellemesi ile düzeltirler
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2019 #8 system32exec dedi: Yazılımsal bir sorundur. Bir daha ki güvenlik ve iyileştirme güncellemesi ile düzeltirler Genişletmek için tıkla... Bencede zaten arıza olsa telefon açılmaz. Geç açılmasını tetikleyen başka bir sebep olamaz gibime geliyor. Yeni format attım zaten birde.
system32exec dedi: Yazılımsal bir sorundur. Bir daha ki güvenlik ve iyileştirme güncellemesi ile düzeltirler Genişletmek için tıkla... Bencede zaten arıza olsa telefon açılmaz. Geç açılmasını tetikleyen başka bir sebep olamaz gibime geliyor. Yeni format attım zaten birde.
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.250 Çözümler 14 22 Eylül 2019 #9 canerky.art dedi: Bencede zaten arıza olsa telefon açılmaz. Geç açılmasını tetikleyen başka bir sebep olamaz gibime geliyor. Yeni format attım zaten birde. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim bende GM 9 PRO kullanıyorum, Mesela Dolby Atmos özelliği stabil çalışmıyordu bir güncelleme ile bozmuşlardı + Rahatsız etmeyin moduna alınca da Fener özelliği pasif oluyordu basılmıyordu. Diğer güncelleme gelince düzelmişti.
canerky.art dedi: Bencede zaten arıza olsa telefon açılmaz. Geç açılmasını tetikleyen başka bir sebep olamaz gibime geliyor. Yeni format attım zaten birde. Genişletmek için tıkla... Şöyle diyeyim bende GM 9 PRO kullanıyorum, Mesela Dolby Atmos özelliği stabil çalışmıyordu bir güncelleme ile bozmuşlardı + Rahatsız etmeyin moduna alınca da Fener özelliği pasif oluyordu basılmıyordu. Diğer güncelleme gelince düzelmişti.