Nokia 8 mi S7 Edge mi?

Hız ve benchmark testleri dedim zaten.
Yani biraz mantıklı konuşmak gerekiyor. Günlük hayatta hız ne kadar hissetirir diyorsunuz. Peki neden 2000tl lik bir telefon seçimi için bu yorumu yapıyorsunuz? Hız o kadar fark etmiyor ise klasik Mtk işlemcili 500 tl lik bir telefon da günlük hayatta fark etmezdi. Aradaki fark açık ve net. S7 Edge'nin pembe Screen-İn ekran yanıkları, kronik yeşil çizgi sorunları düşünülürse 2.5 yıllık bir telefona fazladan 500 tl vermek mantığa uymaz.
Söyliyeceklerim bu kadar, Teşekkürler

Acil telefona ihtiyacın yoksa beklemeni öneririm.
Xiaomi Türkiye mağzaları açılıyor.
Bu fiyata MI6 alabilirsin.

Sözlerimi sürekli çarpıtıyorsunuz.S7 Edge ile Nokia 8'i karşılaştırıyoruz siz gelmiş MTK tabanlı işlemcilere,500 ₺'lik telefonlara getiriyorsunuz konuyu.Ben 500₺'lik telefonlarla 2500₺'lik telefonları pekala ayırabilirim,merak etmeyin.Her S7 Edge'de de pembe ekran sorunu var zaten.2 yıldır kullanıyorum ne pembe ekran ne yeşil ekran hiç bir sorun çıkmadı.Büyük ihtimalle en son Galaxy S3 kullandınız ondan bunlar .Neyse herkesin fikri kendine,alacak arkadaş da kendisi karar verir artık.

S3 ile en ufak uzaktan yakından bağım yok, bahsettiğim problemler note 8 dahil kronik problemlerler, ekte kendi çektiğim fotoğraflara bakabilirsiniz. Neyse arkadaş karar verecek, ona kalmış [emoji106]

Çektiğin fotoğraf teşhir ürünü Note8.Bütün gün aynı ekranda bekletilen ve tam anlamıyla ''mıncıklama telefonu'' olarak kullanılan bir telefon.Samsung'a neden bu kadar takıntın olduğu konusunda ''fanboy''luğa bağlamak istemiyorum fakat diretiyorsun.Bu konudaki son mesajımı yazdığımı bilmeni ister,iyi forumlar dilerim.

7-8 farklı telefon markası kullanmış olup, şuan kullandığım telefon da olmak üzere hiçbir markaya fanboy'luğum bulunmamaktadır. Teşhir ürünlerinde yasanabilen problemlerin uzun kullanımda normal telefonlarda da oluşabileceğini unutmayalım.
İyi forumlar

Günlük kullanımda hissedemezsin diyorsun ama önerdiğin telefon daha pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…