Nokia 8 mi S7 Edge mi?

Nokia 8 aldım arkadaşlar. Herkese yorumları için teşekkür ederim
Acil telefona ihtiyacın yoksa beklemeni öneririm.
Xiaomi Türkiye mağzaları açılıyor.
Bu fiyata MI6 alabilirsin.
Xiaomi'ye 2000 lira vermek mantıksız geliyor. Xiaomi alacak olsam en fazla vereceğim para 1000-1200 dür

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Xiaomi 4 5 ay önce Mi6 6-64 versiyonu 1700 tl lere satılırken mantıklıydı. Rağbet yüzünden fiyatı 2200 lere kadar yükselttiler. Aynı fiyata TR garantili rakipleri alınıyor, hiçbir avantajı kalmadı

Xiaomi'ye 2000 lira vermek mantıksız geliyor. Xiaomi alacak olsam en fazla vereceğim para 1000-1200 dür

Konuyu tekrar açtığım için pardon nokia 8'de ne tür sıkıntılar yaşadınız şu ana kadar?

Konuyu tekrar açtığım için pardon nokia 8'de ne tür sıkıntılar yaşadınız şu ana kadar?
Nerdeyse 1.5-2 ay olmuş foruma girmeyeli, yeni gördüm mesajı. Yine de cevap vereyim, şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bir defa dondu, onda da 15-16 adet uygulama güncellemesi yapıyordu wifi açtığım için, yaklaşık 5 saniye dondu.

Diğer kullanıcılardan duyduğum/okuduğum sorunlar:
1-) Ekranın yarısının bozulması ve ghosting: Bu sorunlar bu telefonun tek tük görülen kronik problemleri. Az görülüyor, bence alırken kafaya takılacak bir sorun değil. Karşılaşan arkadaşlar garantiden tamir veya değişim yaptırdılar diye biliyorum

2-) Kulaklık sesinin az gelmesi: Bana gayet yeterli geldi. Üstelik kulaklığım da üst düzey değil kutudan çıkan kulaklığı kullanıyorum.

3-) Kamera kalitesinin düşük olması: Çoğu kişinin ortak görüşü, hatta Gcam uygulaması indirerek çok daha kaliteli fotoğraflar çektiklerini söylüyorlar. Ben indirmedim. Kamera bana gayet yeterli geliyor. Birkaç defa da güncelleme aldı belki ondandır bilmiyorum.

4-)Şarj: Bence şarjı iyi gidiyor. Bir günü çok rahat çıkarıyor. Biraz youtube, biraz whatsapp, webde gezinme, müzik dinleme şeklinde kullanıyorum. 5.5-6 saat ekran süresi alıyordum ilk aldığımda, şimdi nedense 6.5 saat ekran süresi alıyorum ortalama. Geçen gün sabah 07:30'da %95 iken şarjdan çıkardım, akşam 10'da tekrar şarja takacağım zaman %5 idi. Toplam 5 saat navigasyon kullandım, mobil veri sürekli açıktı. 6 sa 40dk ekran süresi aldım. Bence başarılı.

Her türlü konuda çok daha iyisi vardır fakat 2000 liraya daha iyisini bulamazdım. (Şimdi 2200 olmuş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…