Nokia Asha 501 ile Wi-Fi Bağlantısı Yapılamıyor

Yer
Kazan, Ankara
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Bir konuda yardımda ihtiyaç duydum. Evimdeki wifi ye nokia asha 501 model telefonum ile bağlanamıyorum. Fakat sorun telefonumda değil. Wifi ağını buluyor görüyor üzerine basıyorum şifreyi giriyorum bağlanıyor diyor hata veriyor. Aslında başka bir telefondan bu sorunu kalıcı olarak giderebilen birisi var. İstediği zaman bağlıyor istediği zaman kesiyor internetimi. Daha doğrusu wifi bağlantımı. Acaba bunun olmasını nasıl engelleyebilirim?

Bu işlemi yapan kişi ağabeyim. Kendi telefonundan birşeyler yaparak benim bağlantımı istediği zaman kesiyor. İstediği zaman ise açıyor. Şifreyi değiştirmeyi denemedim fakat hemen deniyorum.

Bu işlemi yapan kişi ağabeyim. Kendi telefonundan birşeyler yaparak benim bağlantımı istediği zaman kesiyor. İstediği zaman ise açıyor. Şifreyi değiştirmeyi denemedim fakat hemen deniyorum.
Böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Acaba ağabeyiniz telefonundaki internet paketini Hotspot yaparak mı eve dağıtıyor, yoksa normal modem'in yaydığı wirelles sinyalleri ile mi bağlanıyorsunuz ?

Çok fazla bilgim yok açıkçası. Babama ait bir internet var evde. Eskiden bağlanabiliyordum wifi ye bir yıl olmadı ipler ağabeyimin eline geçeli. Android işletimli bir telefonu vardı, onunla engelledi ilk başta bağlanmamı sonra gm discover2 aldı şimdi de onunla engelliyor. Hiçbirşeyden haberim olmadan birde bakıyorum internetim kesiliyor. İnternetini keseceğim diyor bağlanmaya çalışıyorum fakat nafile.

Şifreyi de değiştirdim bağlanmıyor halen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…