Nokia C2-01 ile internete nasıl bağlanılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3 GB RAM, Intel Core 2 Duo T6600, Win 7 Ultimate Service Pack 1, 360 GB SSD değil 16 GB DDR5 RAM,Nvidia Geforce RTX 4050 140w 6GB VRAM,144 Hz Full HD Ekran,1 TB SSD,Win 11 Pro 23H2
Merhaba, geçenlerde eskiden kalma bir telefon buldum. Nokia C2-01. Şimdi bu telefondan internet kısmına girip tarayıcıya bastığımda yukarıda 3 nokta çıkıyor fakat açılmıyor. Ayrıca telefonda internet ile alakalı herhangi bir servis yüklü değil. 3G internet Full çekiyor. Daha önce bu telefonu kullanan var mı? Varsa nasıl internete erişebiliyordunuz?

telefon işletim sistemi nedir ?
symbian mıdır ? öyle ise
  1. Menüden sırasıyla, Ayarlar -> Bağlantı
  2. Kablosuz Lan'ı seçin.
  3. eduroam'ı seçip Seçenekler'den Düzenle'yi seçin.
  4. Sırasıyla; ...
  5. Ardından WLAN güvenlik ayarlarına girin.
  6. WPA/WPA2 = EAP olacak şekilde, EAP eklenti ayarlarına girin.
  7. Yalnızca EAP-TTLS aktif olacak şekilde ayarlayın.
bu bir denesene

Hocam şu telefon ama bildiğim kadarıyla eski symbian sürümlerinden birine sahip birazdan daha detaylı şekilde bakayım 1 dk beklerseniz rica etsem

Hocam şu telefon ama bildiğim kadarıyla eski symbian sürümlerinden birine sahip birazdan daha detaylı şekilde bakayım 1 dk beklerseniz rica etsem

Menu ayarlar baglanti paket veri paket veri baglantisi secenegi varmi telefonda.

Bu telefonda Wi-Fi yok ki, bahsettiğiniz ayar yani WLAN Nokia C3 serisinde mevcut ama C2 serisinde mevcut değil lakin SIM kart takıp 3G kullanabilirsiniz.

Bu telefonda Wi-Fi yok ki, bahsettiğiniz ayar yani WLAN Nokia C3 serisinde mevcut ama C2 serisinde mevcut değil lakin SIM kart takıp 3G kullanabilirsiniz.
Sorun o değil, ISS giriş kısmından bahsediyorum. Acaba manuel mi halletmem lazım çünkü Ovi Store bile yok, büyük ihtimalle reset atılmış.

İnternet kısmında ana sayfaya bastığımda bu arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum. Nokia C1-01 İnternete Girememe Sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…