Hocam yurtdışı ürün benim işime yaramayacak zaten. Telefon zamanına göre baya iyi bir telefonmuş özellikleri açısındanSorunsuz vs ise fiyatı uygun.
Hem özellik hem de görünüş açısından çok iyi, fiyatıda dediğim gibi uygun.Hocam yurtdışı ürün benim işime yaramayacak zaten. Telefon zamanına göre baya iyi bir telefonmuş özellikleri açısından![]()
Hocam yurtdışına satmam için illa yurtdışında olmam gerekiyor mu? Bir de benim satacağım fiyat sizce iyi midir?Bir sitede 495,00 € satabilirsin ama yurtdışında a burada belki 590 - 610 TL satarsın.
Hocam eBay de sıfır kutulu olanları 80 $ zaten.Bir sitede 495,00 € satabilirsin ama yurtdışında a burada belki 590 - 610 TL satarsın.
Hocam yurtdışına satmam için illa yurtdışında olmam gerekiyor mu? Bir de benim satacağım fiyat sizce iyi midir?
Hocam eBay de sıfır kutulu olanları 80 $ zaten.
49,5 € olmasın o? Hem en düzgünleri vs 40-80€ civarında.Bir sitede 495,00 € satabilirsin
Evet en duzgunleri 495 € olarak satılıyordu.49,5 € olmasın o? Hem en düzgünleri vs o civarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.