gObelistan kralı Picopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 124 15 Ağustos 2023 #11 Screamy dedi: Soru başlıktaki gibi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde telefon. Birilerini ararsınız belki.
Screamy dedi: Soru başlıktaki gibi. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Adı üstünde telefon. Birilerini ararsınız belki.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #12 Benim Lumia'da XBOX mağazası en son duruyordu, gerçekten tasarımı çok güzel bir mağazası var. Sizde hala duruyorsa oradan oyun indirin.
Benim Lumia'da XBOX mağazası en son duruyordu, gerçekten tasarımı çok güzel bir mağazası var. Sizde hala duruyorsa oradan oyun indirin.
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 15 Ağustos 2023 #13 XEfe.Bey dedi: Benim Lumia'da XBOX mağazası en son duruyordu, gerçekten tasarımı çok güzel bir mağazası var. Sizde hala duruyorsa oradan oyun indirin. Genişletmek için tıkla... Uygulama inmiyor. Destegi çekildi.
XEfe.Bey dedi: Benim Lumia'da XBOX mağazası en son duruyordu, gerçekten tasarımı çok güzel bir mağazası var. Sizde hala duruyorsa oradan oyun indirin. Genişletmek için tıkla... Uygulama inmiyor. Destegi çekildi.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 15 Ağustos 2023 #14 Screamy dedi: Uygulama inmiyor. Destegi çekildi. Genişletmek için tıkla... Mağazası boş mu yani?
S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 15 Ağustos 2023 #15 XEfe.Bey dedi: Mağazası boş mu yani? Genişletmek için tıkla... Evet.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.482 Çözümler 17 21 Ağustos 2023 #16 Screamy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak kullanın hocam. Lumia modellerinin çok güzel kameraları var.
Screamy dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Kamera olarak kullanın hocam. Lumia modellerinin çok güzel kameraları var.