Nokia Lumia 735 Alınır mı?

PCKurdu1903

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Merhabalar,

Daha önce de konu açmıştım ay sonunda yurtdışı imei kayıtlı LG G2 alacaktım 760 liraya fakat telefoncu ay sonuna kadar LG G2 kalmaz dedi, şimdi biraz farklılık yaratıp Lumia serisine yöneldim.

Nokia Lumia 735 White Akıllı Telefon - kliksa.com Lumia 735 beğendim, ön kamerası da arka kamerası da güzel. Android gibi güncelleme sorunu da yok. Tasarım olarak da farklı, fakat daha önce hiç Windows Phone kullanmadım, bütçeme tam uygun telefon.

Alınır mı sizce?

Beğendiysen neden olmasın, gayet iyi bir telefon fiyat aralığına göre. Ama daha önce Windows Phone kullanmadıysan alışman biraz zaman alabilir. Ben 2,5 senedir WP kullanıyorum ama hala bilmediğim şeyler çıkıyor.

Hocam bir şey sormak istiyorum, uygulama desteği gerçekten denildiği kadar kötü mü? Ve şarj, stabilite gibi konular nasıl? Birde 8GB yeterli olur mu?

Bence bu fiyata zenfone 5 daha iyi bir seçim olur.

Hocam biraz farklılık istiyorum, yeni maceralar, stabilite, uzun şarj ömrü, güncelleme desteği arıyorum.

Hocam bir şey sormak istiyorum, uygulama desteği gerçekten denildiği kadar kötü mü? Ve şarj, stabilite gibi konular nasıl? Birde 8GB yeterli olur mu?
Kendi telefonum L920, 2.000 mAh bataryası var ve 1 günü rahat çıkartıyor hatta şarj gitmesin diye çok dikkat ettiğimde 2 gün kullandığım olmuştu. L735'in 2.2200 mAh bataryası var ve gerçekten yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum.

Stabilite bana göre çok iyi hiç bir sorunla karşılaşmadım ve 2 sene boyunca telefonu bir kere bile sıfırlamadım. Hala canavar gibi çalışıyor.

Uygulama konusunda ise bir şey söyleyemem çünkü gerçekten kişiden kişiye göre değişiyor orası. Benim ihtiyacım olan uygulama ve oyunların hepsi var yani bir sıkıntı çekmiyorum ama sizi bilemem. Windows 10 ile birlikte mağaza hareketlenecek büyük ihtimal ama daha çok var çıkmasına. Söylediğim gibi ben uygulama konusunda memnunum ama sizi bilemem.

Bana göre WP çok güzel ve uygulama sıkıntısı da eskiye göre bitmiş durumda zaten Nokia'nın arkasıda Microsoft var ve 735'in kamera ( ön ) performansı gerçekden çok iyi eğer babam karşı çıkmasaydı bende 830 alacaktım ama nasip değilmiş ben olsam 735 yana tercihimi kullanırdım. Bence stabilite konusunda da gerçekten başarılı telefonları var. Kullanma şansım olmadı ama incelemelere göre güzel telefonlar boş boğazlık yapmak istemem fakat güzel bir seçim olabilir.

Bana kalırsa yeni modellere bakın. Yeni ismiyle Microsft Lumia. Böyle çok daha karizmatik ve yenilikçi gibi.
Katılıyorum, yeni modellerden Microsoft adı altında bir telefon tercih ederseniz hem ömrü daha uzun olur hem de güncellemeleri daha erken alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…