Sosyal de benzeri bir konu açılmış fakat açıkçası yeterli bulmadım. Bu sene okul sonunda bir nokia telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefonun kamera ve işlemcileri nasıl karşılaştırılır? Hangisini almak mantıklı?
Sosyal de benzeri bir konu açılmış fakat açıkçası yeterli bulmadım. Bu sene okul sonunda bir nokia telefon almayı düşünüyorum. Bu iki telefonun kamera ve işlemcileri nasıl karşılaştırılır? Hangisini almak mantıklı?
suan bir lumia 735 kullanıcısıyım almadan önce 925 almayı bende düşündüm fakat 735 cıkınca düşünmeden bunu aldım pişman mıyım hayır kamera özelliği hariç bi çok özelliğiyle üstün öncelikle snapdragon 400 işlemci yani 1.2 ghz 4 çekirdek lumia denimle beraber geliyor ve yeni bir telefon yani bir başka 925 kullanan arkadasımızda yorum yaparsa ıyısıyle kotusuyle anlasılır hepımız + ve - lerini görmüş oluruz daha iyi olur ama benim tercihim 735 oldu
İki cihazda çok güzel kasma ve donma gibi sorunlarla karşılaşacağını sanmam 735 4 çekirdekli bir işlemciye sahip 925 çift çekirdekli yalnız Windows Phone için bu bir sorun teşkil etmeyecektir. Görünüm olarak koşulsuz 925 derim yalnız ben