Çözüldü Nokia Lumia Kişiler Birbirine Girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canbgiray

Megapat
Daha fazla  
İyi günler yeni telefon aldım lumia 625. İlk Windows phone telefonum. Önceden iphone vardı.
Şimdi lumia'nın verilerimi aktar diye uygulaması var. Onlar bluetooth ile kişileri iphone'dan alabliyorum fakat kişilerimde hotmail hesabımdaki, yani messengerdaki (outlook) taki arkadaslarımlar aynı gösteriyor. Karmakarışık yani. Bu telefonu bilen yardım edecek biri aranıyor teşekkürler şimdiden.

Sorunun cevabı yanlış anlamadıysam senkronizasyon. Daha önce WP kullanmadığım için nerede adını bilmiyorum ama ayarlarda "Hesaplar" veya "Senkronizasyon" başlığı altındaki kısma giriş yap, ordan istediğin hesabı seç, istemediğin hesabı devre dışı bırak.

Kişiler - Ayarlar - Kişi Listemi Filtrele bölümünden, hangi hesaplardaki kişilerin görünüp hangilerinin görünmeyeceğini seçebilirsiniz.

Tamam sorunumu çözdüm. Yeni bir microsoft hesabı oluşturdum. Eskisi silinmediği için cihazı sıfırlayıp, yeni açtığım microsoft hesabıyla girdim. Kişilerimi tekrar bluetootla attım. Çözemeyen olursa ulaşabilir bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…