R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #1 Merhabalar. Nokia X2 RM-1013 modeline sahip telefonda wifi bağlanmak istediğimde ağ yok sorunu ile karşılaşıyorum. Fakat benim telefonumda wifi görüyor. Sorun neden olabilir ?
Merhabalar. Nokia X2 RM-1013 modeline sahip telefonda wifi bağlanmak istediğimde ağ yok sorunu ile karşılaşıyorum. Fakat benim telefonumda wifi görüyor. Sorun neden olabilir ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 20 Ağustos 2016 #2 Cihazdaki modem hasar görmüş olabilir. Çözüm için stok modem flashlanabilir. İndirdiğiniz dosyayı SD karta kopyalayın: Nokia X2 Modem Custom Recovery > Install ZIP > Choose ZIP from/storage/sdcard Buradan indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. MD5sum için bekleyin. Yes - Install NokiaX2_modem_flashable.zip seçeneğini seçin. İşlem bitene kadar bekleyin. Bittiğinde +++++Go Back+++++ ile ana menüye dönün ve Reboot System Now seçeneği ile de cihazı yeniden başlatın.
Cihazdaki modem hasar görmüş olabilir. Çözüm için stok modem flashlanabilir. İndirdiğiniz dosyayı SD karta kopyalayın: Nokia X2 Modem Custom Recovery > Install ZIP > Choose ZIP from/storage/sdcard Buradan indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. MD5sum için bekleyin. Yes - Install NokiaX2_modem_flashable.zip seçeneğini seçin. İşlem bitene kadar bekleyin. Bittiğinde +++++Go Back+++++ ile ana menüye dönün ve Reboot System Now seçeneği ile de cihazı yeniden başlatın.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #3 MF dedi: Cihazdaki modem hasar görmüş olabilir. Çözüm için stok modem flashlanabilir. İndirdiğiniz dosyayı SD karta kopyalayın: Nokia X2 Modem Custom Recovery > Install ZIP > Choose ZIP from/storage/sdcard Buradan indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. MD5sum için bekleyin. Yes - Install NokiaX2_modem_flashable.zip seçeneğini seçin. İşlem bitene kadar bekleyin. Bittiğinde +++++Go Back+++++ ile ana menüye dönün ve Reboot System Now seçeneği ile de cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Super bir çözüm. Teşekkür ederim.
MF dedi: Cihazdaki modem hasar görmüş olabilir. Çözüm için stok modem flashlanabilir. İndirdiğiniz dosyayı SD karta kopyalayın: Nokia X2 Modem Custom Recovery > Install ZIP > Choose ZIP from/storage/sdcard Buradan indirdiğiniz ZIP dosyasını seçin. MD5sum için bekleyin. Yes - Install NokiaX2_modem_flashable.zip seçeneğini seçin. İşlem bitene kadar bekleyin. Bittiğinde +++++Go Back+++++ ile ana menüye dönün ve Reboot System Now seçeneği ile de cihazı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... Super bir çözüm. Teşekkür ederim.