E emrhnbyrm Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 92 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2015 #1 Nokia xl telefonuma bir türlü root atamadım ve google play yükleyemedim. Google play olmadan olmuyor.
Nokia xl telefonuma bir türlü root atamadım ve google play yükleyemedim. Google play olmadan olmuyor.
E emrhnbyrm Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 92 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #3 Silinen üye dedi: [Root] Nokia X, X+, XL Kolay Root Genişletmek için tıkla... Verdiğin linkteki yolu denedim ama bilgisayara nokia x usb driverı yükleyemedim.
Silinen üye dedi: [Root] Nokia X, X+, XL Kolay Root Genişletmek için tıkla... Verdiğin linkteki yolu denedim ama bilgisayara nokia x usb driverı yükleyemedim.
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 15 Kasım 2015 #4 İşletim sisteminiz nedir? Araştırdığımda o yöntemi bulmuştum, aygıt yöneticisinden ! işaretli olanlara sağ tıklayıp güncelleyin birde öyle deneyin.
İşletim sisteminiz nedir? Araştırdığımda o yöntemi bulmuştum, aygıt yöneticisinden ! işaretli olanlara sağ tıklayıp güncelleyin birde öyle deneyin.
E emrhnbyrm Megapat Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 92 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #5 İşletim sistemi windows 7. Ama işaretli olanları güncelleyemiyorum. @Silinen üye @Recep Baltaş
M Mehmet Unsal Ziyaretçi 15 Kasım 2015 #6 Güncelleyemediyseniz sağ-tık yaparak donanım kimliğine bakın kimliğinde yazanları internette aratın sürücüsünü indirin. bkz:
Güncelleyemediyseniz sağ-tık yaparak donanım kimliğine bakın kimliğinde yazanları internette aratın sürücüsünü indirin. bkz: