Noktalama işaretleri için çift tıklama ayarı nerede?

Abdulkadiryugruk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A16/AMD Ryzen 7 7735HS/AMD RX7600S/Micron_2400(500gb)/16RAM
Merhaba. Yazilim ogreniyorum ve cihazimda bazi noktalama isaretlerini kullanmam icin o tusa 2 kere tiklamam gerekiyor. Ayarlara baktim fakat bulamadim. Bilgisi olan varsa yardimci olabilirse sevinirim.
Ornegin şu an tikladigim noktalama isaretleri ilk tıkladığımda yazmiyor 2. yi bastigimda gozukuyor ve 2 kere cikiyor.

""
"
~~
"
^^
Diger isaretlerde olmuyor ama bunlarda 2 kere tıkladığımda oluyor. Fazlaligi tekrar silmem gerekiyor.

Shift + 2 yaparsan tek oluyor onu kastediyor olabilir misin? Ya da internetten kopyala işareti görelim örnek kod üzerinde oradan bigli verelim.

Shift + 2 yaparsan tek oluyor onu kastediyor olabilir misin? Ya da internetten kopyala işareti görelim örnek kod üzerinde oradan bigli verelim.

Hocam mesela ' bu isaret ESC tusunun altinda bulunuyor ve olmasi gereken tusa 1 kere basildiginda yazmasi gerekiyor. Fakat ben buna bastigimda herhangi bir şey yazmiyor. Tekrar basmam gerekiyor. Bastigimda ise " bu sekilde 2 oluyor. Bana 1 tane tirnak isareti lazim oldugunda tek tus ile isimi gormem gerekirken ayni tusa 2 kere basip ardindan birini siliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı