762mozart Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #1 Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun.
Çözüm Wopsle 20 Ocak 2024 762mozart dedi: Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun. Eki Görüntüle 2090654 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam "ascii" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz.
762mozart dedi: Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun. Eki Görüntüle 2090654 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam "ascii" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 848 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #2 762mozart dedi: Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun. Eki Görüntüle 2090654 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam "ascii" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
762mozart dedi: Şunun gibi yazı yazmak istiyorum nasıl renk yazılır ve hangi site veya programdan yazacağım bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olsun. Eki Görüntüle 2090654 Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam "ascii" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.804 Çözümler 25 20 Ocak 2024 #3 Hocam merhaba, yanlış hatırlamıyorsam bunun bir sitesi vardı. Artı 0 Eksi
KS KS 762mozart Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #4 Wopsle dedi: Yanlış hatırlamıyorsam "ASCII" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi font türü biliyor musunuz peki? font türünü buldum : alligator Son düzenleme: 20 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Wopsle dedi: Yanlış hatırlamıyorsam "ASCII" olması gerek. Google bu dediğimi araştırırsanız işinize yarayan bir şeyler bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi font türü biliyor musunuz peki? font türünü buldum : alligator