Nolan N87 vizöründeki kabarcıklar

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Nolan N87 bir kaska sahibim kasktan gayet memnunum yalnız bir sıkıntım var. Altta bırakacağım fotoğraflardan inceleyebilirsiniz. Kaskın vizörünün kenar kısımlarında telefon ekran koruyucularını takamadığımızda oluşan kabarcıklardan var resmen.

Kontrol ettim herhangi bir jelatini yok üstünde yalnız fotoğraflarda görebileceğini üzere iç tarafta dış taraftan ayrı olarak 2. bir katman bulunmakta. Bu katmanın kenarları silikonlu gibi duruyor tırnağım kenarından giriyor ve biraz kaldırdığımda hava kabarcıkları kayboluyor, bıraktığımda ise tekrardan olduğu gibi geri dönüyor.

Bu sorunun çözümü var mıdır? Kaskın garantisi var yalnız kaskı Almanya'dan aldım ve garantiye götüremem maalesef.

(Uzun zamandır Technopat'ta konu açmıyordum, sadece ilgilimi çeken konuları okuyup geri kapatıyordum size tekrardan işim düştü.)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.48.01 (1).jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 80
  • WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.48.01.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 66
  • WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.40.32 (1).jpeg
    78,7 KB · Görüntüleme: 72
  • WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.40.32.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 51
  • WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.39.47 (1).jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 72
  • WhatsApp Image 2021-11-05 at 22.39.47.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 77
Üzerinde belki jelatin vardır? Tırnağınızla kazımayı deneseniz?
Üzerinde jelatin yok her kısmı tırnakladım resmen.

Bahsettiğim katman iç kısımda 4. fotoğrafta görünmekte, dış taraf ile hiçbir alakası yok. 2. bir cam katman gibi düşünün yalnız arada kabarcıklar var, 2. katmanın dip tarafından tırnaklarım giriyor denediğim zaman o kabarcıklar kayboluyor bıraktığımda tekrar aynı oluyor maalesef.

O katman çıkıyor mu bilmiyorum, acaba çıkartıp üzerindeki jelatini mi almam gerekiyor?

Bu kısım galiba Nolan N87 Pinlock Buğu Önleyici yalnız kenarındaki hava kabarcıklarını nasıl çözeceğimi hâlâ bilmiyorum.

Son düzenleme:
Muhtemelen pinlock yüzünden. Söküp tekrardan takar mısınız? Düzgün takıldığından emin olun.
Takmadan önce de hem vizörü hem de Pinlock'u temizleyin.
Bunu nasıl yapacağımı anlatan bir video var mı?

Eğer eğitici bir video varsa kolayca yapabilirim. Tavsiyeniz için teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…