D Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #1 Hesabımın ismi Dexter'daki kötüleri öldüren seri katildi. Şimdi Atatürk_Hayranı olmuş. Hiç atmadığım mesajlar eklenmiş hesaba. İsmim değiştirilmiş? Üstüne bir de ceza atılmış? Bu nasıl iştir!
Hesabımın ismi Dexter'daki kötüleri öldüren seri katildi. Şimdi Atatürk_Hayranı olmuş. Hiç atmadığım mesajlar eklenmiş hesaba. İsmim değiştirilmiş? Üstüne bir de ceza atılmış? Bu nasıl iştir!
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Haziran 2014 #2 Benzer IP olduğundan birleştirilmiş olabilir.
D Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #3 İyide VPN falan da kullanıyorum ben o hesabımı birleştirdiğiniz adamla (kim bilmiyorum) yakından uzaktan alakam yok.
İyide VPN falan da kullanıyorum ben o hesabımı birleştirdiğiniz adamla (kim bilmiyorum) yakından uzaktan alakam yok.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Haziran 2014 #4 Diğer kişinin cezasıdır o. İşlem geri alınamaz maalesef. Siz bu hesaptan devam edin.
D Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #5 Bu hesabımın ismini bari 'Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil' yapın. Mesajlar bu hesaba gelemez mi peki @Recep Baltaş? @Recep Baltaş hesabın ismini Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil yapıp tüm mesaj ve konularımı bu hesaba geçirir misiniz @Recep Baltaş? Bir hata yapılıyor ama hala bir geri dönüş yok. Bu işleri yapmadan önce yetkililer sorsaydı farklı kişiler olduğumu ispatlardım. @MF hesabın ismini Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil yapıp tüm mesaj ve konularımı bu hesaba geçirir misiniz?
Bu hesabımın ismini bari 'Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil' yapın. Mesajlar bu hesaba gelemez mi peki @Recep Baltaş? @Recep Baltaş hesabın ismini Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil yapıp tüm mesaj ve konularımı bu hesaba geçirir misiniz @Recep Baltaş? Bir hata yapılıyor ama hala bir geri dönüş yok. Bu işleri yapmadan önce yetkililer sorsaydı farklı kişiler olduğumu ispatlardım. @MF hesabın ismini Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil yapıp tüm mesaj ve konularımı bu hesaba geçirir misiniz?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.473 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 15 Haziran 2014 #6 1 defa yazmak ile 20 defa yazmak arasında bir fark olduğuna inanıyorsanız yanılıyorsunuz. İlgili kişileri zaten etiketlemişsiniz.
1 defa yazmak ile 20 defa yazmak arasında bir fark olduğuna inanıyorsanız yanılıyorsunuz. İlgili kişileri zaten etiketlemişsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Haziran 2014 #8 Umursama değil. Şu an etiketlenmiş olduğum ve bakamadığım 272 mesaj var. Yerime bakmak ister misin
D Dexter'daki kötüleri öldüren seri katil Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #9 Neyse buna da şükür. İlgi alakan için teşekkürler @Recep Baltaş.