Non-ECC RAM alınır mı?

Bütçe
4000 TL
ECC sunucu tipi ram. Non ECC normal anakartlarda kullanılan versiyon.
Bunu örnek olarak attım RAM fiyatları bu halde iken bunun açılmamış 16x2'sini 4k'ya buldum satın almak istiyorum. Normal AM5 sistemimde oyun oynamak için kullanacağım ne farkı olur almalı mıyım?

Bunu örnek olarak attım RAM fiyatları bu halde iken bunun açılmamış 16x2'sini 4k'ya buldum satın almak istiyorum. Normal AM5 sistemimde oyun oynamak için kullanacağım ne farkı olur almalı mıyım?
Test edebileceksen veya param güvende ile alıyorsan al. Bu şartlarda çok iyi fiyat. 4800MHZ olduğu için biraz performans farkı olur. Şu piyasada o farka bakılmaz.

Alınır. ECC - Error Correcting Code Intel'in için ettiği, AMD'nin toparladığı ve umarım DDR6'lara geçilirken bu hız bu elektirik tüketimindeki bitlerin kökünü kurutacak teknolojidir... Alınır tabi, neden alınmasın bu fiyatta bu zamanda. EXPO/XMP belirtilmemiş - muhtemelen stabil desteklemez fakat deneyebilirsin anakartının kılavuzunu okuyup.

ECC sunucu tipi ram. Non ECC normal anakartlarda kullanılan versiyon.
ECC sunucu tip RAM anlamına gelmez, Error Correcting Code / Hata Düzeltme Kodu'na sahip, bir çip daha fazla ve dünya tatlısı RAM tipidir.

Test edebileceksen veya param güvende ile alıyorsan al. Bu şartlarda çok iyi fiyat. 4800MHZ olduğu için biraz performans farkı olur. Şu piyasada o farka bakılmaz.
Hocam sabah 6000Mhz Corsair düşürmüştüm 7K'ya eleman ben ATM'ye gidene dek başkasına sattı sinir küpüne döndüm.

A 620M PRO ve 7500f ile bir sorun çıkartmaz o halde. Satın alıyorum.

Hocam sabah 6000Mhz Corsair düşürmüştüm 7K'ya eleman ben ATM'ye gidene dek başkasına sattı sinir küpüne döndüm.

A 620M PRO ve 7500f ile bir sorun çıkartmaz o halde. Satın alıyorum.
Düz çalışırken problem olmaz, açılmamış paket alıyorsun hayırlı olsun, EXPO için anakartının marka modeline göre websitesinden uyumluluk kontrol et RAM'in koduyla - belki vardır ve EXPO açık kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…