Alıcı Non-K i7-7700

Makaleler
1
Yer
Istanbul
İlerleyen zamanlarda gaming/edit/tasarım/programlama/render vb gibi temel işlemlerimi 2K (1440P) çözünürlük bandında üst seviye bir ekran kartıyla gerçekleştirmek istediğim için elimdeki i5-7500'ü elden çıkarıp, şu an için 1080P'de de olsa üzerinde bulunduğu soket dahilinde i7-7700'e geçiş yapmak istiyorum. Elinde bu işlemcisi olup da satmayı düşünenler varsa aşağıya bırakacağım mail adresinden veya buradan irtibata geçebilirler.

Not: İstanbul ili içi olması tercihimdir, takas tekliflerine sadece i5 7500+nakit şeklinde açığım.

Mail: agustus.19@hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
İlerleyen zamanlarda gaming/edit/tasarım/programlama/render vb gibi temel işlemlerimi 2K (1440P) çözünürlük bandında üst seviye bir ekran kartıyla gerçekleştirmek istediğim için elimdeki i5-7500'ü elden çıkarıp, şu an için 1080P'de de olsa üzerinde bulunduğu soket dahilinde i7-7700 (önceliğim) veya i7-6700 modellerinden birine geçiş yapmak istiyorum. Elinde bu tarz işlemcisi olup da satmayı düşünenler varsa aşağıya bırakacağım mail adresinden veya buradan irtibata geçebilirler.

Not: İstanbul ili içi olması tercihimdir, takas tekliflerine sadece i5 7500+nakit şeklinde açığım.

Mail: agustus.19@hotmail.com

Hocam bende i7 7700 var doğrudur. 6700 artık alınmaz kuzen de var çok eskidi. Ben satabilirim.

Ben ryzen 5 3500x olan çocuk. Bu konuyu uzun uzun konuşmak için İnstagram: _bugrags. Diğer hesabım süreli olarak kısıtlandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı