Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #1 Nonolive'de yayın yapmaya başladım. Bir ara 150 kişiye kadar ulaştım, ne takip eden var ne yorum atan var. İzlenmeleri fake olabilir mi? Twitch'te 20 kişi olsa yorum gelirdi.
Nonolive'de yayın yapmaya başladım. Bir ara 150 kişiye kadar ulaştım, ne takip eden var ne yorum atan var. İzlenmeleri fake olabilir mi? Twitch'te 20 kişi olsa yorum gelirdi.
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 13 Eylül 2020 #2 Olabilir. Mantıklı bir strateji gibi geldi bana. Ya da üye sayısı yoktur ana sayfadan tıklayıp izlemiş de olabilirler.
Olabilir. Mantıklı bir strateji gibi geldi bana. Ya da üye sayısı yoktur ana sayfadan tıklayıp izlemiş de olabilirler.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.574 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Eylül 2020 #3 Nonolive'dan 5 TL Steam kodu kazandım vermediler.
Onur58 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 713 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #4 Rosseckx dedi: Olabilir. Mantıklı bir strateji gibi geldi bana. Ya da üye sayısı yoktur ana sayfadan tıklayıp izlemiş de olabilirler. Genişletmek için tıkla... İnsanları kandırma hakkı yok Ama gerçekten yorum atan yok sanki 1 kişi izliyor yayını Ashes dedi: Nonolive'dan 5 TL Steam kodu kazandım vermediler. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi menüsüde şey pazarlama yeri gibi yani hiç oyun yapılacak yer değil bence
Rosseckx dedi: Olabilir. Mantıklı bir strateji gibi geldi bana. Ya da üye sayısı yoktur ana sayfadan tıklayıp izlemiş de olabilirler. Genişletmek için tıkla... İnsanları kandırma hakkı yok Ama gerçekten yorum atan yok sanki 1 kişi izliyor yayını Ashes dedi: Nonolive'dan 5 TL Steam kodu kazandım vermediler. Genişletmek için tıkla... Ayıptır söylemesi menüsüde şey pazarlama yeri gibi yani hiç oyun yapılacak yer değil bence