Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 28 Kasım 2021 #21 William Crusader dedi: Onlar dışında yememiş olabileceğim şeyler var mı? (Yemediğim bir çok şey var, hangilerinin iyi olduğunu bilmiyorum.) Genişletmek için tıkla... Senin yemediğin şeyleri nasıl bilebilirim ki? Evden patates falan gibi bir şeyler götürebilirsin.
William Crusader dedi: Onlar dışında yememiş olabileceğim şeyler var mı? (Yemediğim bir çok şey var, hangilerinin iyi olduğunu bilmiyorum.) Genişletmek için tıkla... Senin yemediğin şeyleri nasıl bilebilirim ki? Evden patates falan gibi bir şeyler götürebilirsin.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.015 Çözümler 25 28 Kasım 2021 #22 Ekmek arasi ekmek. Ciddiyim. Boş ver çiğken nasıl yiyecen onu.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #23 William Crusader dedi: Önerebileceğiniz bir yemek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde poğaça alıyorum pastaneden öyle gidiyorum okula. Çok fazla okulda bir şey yemiyorum ben.
William Crusader dedi: Önerebileceğiniz bir yemek var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben genelde poğaça alıyorum pastaneden öyle gidiyorum okula. Çok fazla okulda bir şey yemiyorum ben.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 28 Kasım 2021 #24 William Crusader dedi: Bunu engelleyebilir miyim (pişirmeden)? Genişletmek için tıkla... Su ile ıslat ve ye.
William Crusader dedi: Bunu engelleyebilir miyim (pişirmeden)? Genişletmek için tıkla... Su ile ıslat ve ye.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Kasım 2021 #25 William Crusader dedi: Noodle su eklenmeden, paketten çıktığı gibi yenir mi? Eskiden yemiştim ama, zararlı mı bilmiyorum. Marka: Indomie. Genişletmek için tıkla... Çiğ makarna yemek gibi olacaktır diye tahmin ediyorum. Yapımı kolay zaten 5 6 dakikada hazır olur.
William Crusader dedi: Noodle su eklenmeden, paketten çıktığı gibi yenir mi? Eskiden yemiştim ama, zararlı mı bilmiyorum. Marka: Indomie. Genişletmek için tıkla... Çiğ makarna yemek gibi olacaktır diye tahmin ediyorum. Yapımı kolay zaten 5 6 dakikada hazır olur.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2021 #26 Valla ben paketten çıkan kırıntıları yiyorum hep asıl büyük parça pişerken.Hala yaşıyorum.
Let it happen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #27 Aynı tarz şeyler yemekten mi bıktın? Yeni lezzetler mi arıyorsun?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Kasım 2021 #28 Linuxginar dedi: Çiğ makarna yemek gibi olacaktır diye tahmin ediyorum. Yapımı kolay zaten 5 6 dakikada hazır olur. Genişletmek için tıkla... Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Let it happen dedi: Aynı tarz şeyler yemekten mi bıktın? Yeni lezzetler mi arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor.
Linuxginar dedi: Çiğ makarna yemek gibi olacaktır diye tahmin ediyorum. Yapımı kolay zaten 5 6 dakikada hazır olur. Genişletmek için tıkla... Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Let it happen dedi: Aynı tarz şeyler yemekten mi bıktın? Yeni lezzetler mi arıyorsun? Genişletmek için tıkla... Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 28 Kasım 2021 #29 William Crusader dedi: Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de pişirin hocam çok mu zor
William Crusader dedi: Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Yine de pişirin hocam çok mu zor
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Kasım 2021 #30 William Crusader dedi: Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam harbi yedin mi bırakamıyorsun çiğ noodle yemeyi, sizi biliyorum.Ayrıca bana hala bir zararı olmadı.
William Crusader dedi: Makarna sevmem. Çiğ Noodle'yi ondan daha fazla seviyorum. Evet. Fakat yeni denediğim şeylerin çoğu miğdemi bulandırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam harbi yedin mi bırakamıyorsun çiğ noodle yemeyi, sizi biliyorum.Ayrıca bana hala bir zararı olmadı.