Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2022 #1 Sade noodle aldım 12 adet geçen rağmen sosu yaptım güzeldi ama farklı soslar istiyorum. Sos önerilerini alabilirim.
Sade noodle aldım 12 adet geçen rağmen sosu yaptım güzeldi ama farklı soslar istiyorum. Sos önerilerini alabilirim.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.991 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Mantarlı kremalı tavuklu güzel olabilir.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 6 Ağustos 2022 #3 Melys dedi: Sade noodle aldım 12 adet geçen rağmen sosu yaptım güzeldi ama farklı soslar istiyorum. Sos önerilerini alabilirim. Genişletmek için tıkla... Noodlenin içinden kurt çıkıyor videolarından sonra noodleden soğudum 7 8 aydır yemiyorum.
Melys dedi: Sade noodle aldım 12 adet geçen rağmen sosu yaptım güzeldi ama farklı soslar istiyorum. Sos önerilerini alabilirim. Genişletmek için tıkla... Noodlenin içinden kurt çıkıyor videolarından sonra noodleden soğudum 7 8 aydır yemiyorum.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2022 #4 laviens dedi: Noodlenin içinden kurt çıkıyor videolarından sonra noodleden soğudum 7 8 aydır yemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sade alıyorum ben ramen yapmak için erişte zaten. iKayraOnur dedi: Mantarlı kremalı tavuklu güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Efsane olur bencede.
laviens dedi: Noodlenin içinden kurt çıkıyor videolarından sonra noodleden soğudum 7 8 aydır yemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sade alıyorum ben ramen yapmak için erişte zaten. iKayraOnur dedi: Mantarlı kremalı tavuklu güzel olabilir. Genişletmek için tıkla... Efsane olur bencede.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 6 Ağustos 2022 #5 Melys dedi: Sade alıyorum ben rağmen yapmak için erişte zaten. Efsane olur bence de. Genişletmek için tıkla... Bence yoğurt soslu yiyin aşırı güzel olur.
Melys dedi: Sade alıyorum ben rağmen yapmak için erişte zaten. Efsane olur bence de. Genişletmek için tıkla... Bence yoğurt soslu yiyin aşırı güzel olur.
eccinardal Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 6 Ağustos 2022 #6 Köri soslu tavuk veya makarnaya bayılıyorum ama noodle denemedim hiç. Güzel olur bence.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ağustos 2022 #7 laviens dedi: Bence yoğurt soslu yiyin aşırı güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yoğurt sarımsak falan mı ? eccinardal dedi: Köri soslu tavuk veya makarnaya bayılıyorum ama noodle denemedim hiç. Güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Köri soslu güzel olabilir evet.
laviens dedi: Bence yoğurt soslu yiyin aşırı güzel olur. Genişletmek için tıkla... Yoğurt sarımsak falan mı ? eccinardal dedi: Köri soslu tavuk veya makarnaya bayılıyorum ama noodle denemedim hiç. Güzel olur bence. Genişletmek için tıkla... Köri soslu güzel olabilir evet.
eccinardal Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 158 Çözümler 1 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 6 Ağustos 2022 #8 Melys dedi: Yoğurt sarımsak falan mı? Köri soslu güzel olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Alfredo da deneyebilirsin.
Melys dedi: Yoğurt sarımsak falan mı? Köri soslu güzel olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Alfredo da deneyebilirsin.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 6 Ağustos 2022 #9 Melys dedi: Yoğurt sarımsak falan mı? Köri soslu güzel olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Hayır vardır YouTube'da izleyebilirsin.
Melys dedi: Yoğurt sarımsak falan mı? Köri soslu güzel olabilir evet. Genişletmek için tıkla... Hayır vardır YouTube'da izleyebilirsin.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 6 Ağustos 2022 #10 Noodle için arkadaşlar tavsiye de bulunabilir, benim tavsiyem ise iri taneli makarna alıp, gastronomi kursunda öğrendiğim kremalı spesiyal makarna tarafimdir önerim. Normal makarna yaparsanız bir gün tavsiye için beni etiketleyebilirsiniz.
Noodle için arkadaşlar tavsiye de bulunabilir, benim tavsiyem ise iri taneli makarna alıp, gastronomi kursunda öğrendiğim kremalı spesiyal makarna tarafimdir önerim. Normal makarna yaparsanız bir gün tavsiye için beni etiketleyebilirsiniz.