4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #11 Noodle ile çorba bile yapılır. Fırında beşamel sos ile yapabilirsiniz. Çılgınlık yapıp meyve ekleyip değişik şeyler yaparım. Bunun gibi tuhaf şeyler çokça yaptım.
Noodle ile çorba bile yapılır. Fırında beşamel sos ile yapabilirsiniz. Çılgınlık yapıp meyve ekleyip değişik şeyler yaparım. Bunun gibi tuhaf şeyler çokça yaptım.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 25 Nisan 2021 #12 KenshiPochita dedi: Bak tarifi veriyorum. 1-) Yoğurt 2-) Krema 3-) Soslu Kıyma 4-) Sosis 5-) Doğranmış patates Bunu öneririm Genişletmek için tıkla... Paket noodle için gereksiz israf bence bu. Direkt makarnaya uygulasın arkadaş bence
KenshiPochita dedi: Bak tarifi veriyorum. 1-) Yoğurt 2-) Krema 3-) Soslu Kıyma 4-) Sosis 5-) Doğranmış patates Bunu öneririm Genişletmek için tıkla... Paket noodle için gereksiz israf bence bu. Direkt makarnaya uygulasın arkadaş bence
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Nisan 2021 #13 Bohohohyoott dedi: Noodle kanserojendir içine koyulan yağlar baharatlar. Genişletmek için tıkla... Biraz ileri kaynak verir misiniz? Yağ ve baharat gibi temel besinler niçin kanserojen olsun?
Bohohohyoott dedi: Noodle kanserojendir içine koyulan yağlar baharatlar. Genişletmek için tıkla... Biraz ileri kaynak verir misiniz? Yağ ve baharat gibi temel besinler niçin kanserojen olsun?
4 444065 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 1.473 Çözümler 1 25 Nisan 2021 #14 sivrisnake4 dedi: Biraz ileri kaynak verir misiniz? Yağ ve baharat gibi temel besinler niçin kanserojen olsun? Genişletmek için tıkla... Noodle sağlıksız, makarna sağlıklı.
sivrisnake4 dedi: Biraz ileri kaynak verir misiniz? Yağ ve baharat gibi temel besinler niçin kanserojen olsun? Genişletmek için tıkla... Noodle sağlıksız, makarna sağlıklı.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #15 Roux dedi: Noodle'ı sadece sıcak su koyup yiyoruz fakat daha güzel, farklı bir şey yapabilir miyiz? Domates sosu koyup yemek vs. Genişletmek için tıkla... Tamir yap kanka.
Roux dedi: Noodle'ı sadece sıcak su koyup yiyoruz fakat daha güzel, farklı bir şey yapabilir miyiz? Domates sosu koyup yemek vs. Genişletmek için tıkla... Tamir yap kanka.
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Nisan 2021 #16 444065 dedi: Noodle sağlıksız, makarna sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Bunun gerekçesi nedir, niçin?
444065 dedi: Noodle sağlıksız, makarna sağlıklı. Genişletmek için tıkla... Bunun gerekçesi nedir, niçin?
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 25 Nisan 2021 #17 Gojira dedi: Paket noodle için gereksiz israf bence bu. Direkt makarnaya uygulasın arkadaş bence Genişletmek için tıkla... Makarna tarifi verdim zaten doğru diyorsun
Gojira dedi: Paket noodle için gereksiz israf bence bu. Direkt makarnaya uygulasın arkadaş bence Genişletmek için tıkla... Makarna tarifi verdim zaten doğru diyorsun
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #18 Ramen.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 10 Mayıs 2021 #19 Kendi sosu zaten çok güzel özellikle endominin ( Special seri hariç onalar bok gibi )