Noodle kısır yapar mı?

Bilmiyorum çin tuzunu ama galiba bağımlısı olacağım çok yiyorum fikir verin zararı olurmu.

İndo Mie Noodle.
Kısır yapması tamamen saçmalık. Ama çok yerseniz sağlığınıza zarar verir. Ben haftada 1 falan yiyorum. Sizin için de en mantıklısı bu gibi.

Noodle'ın içinden çıkan monosodyum glutamat tozunun fazlası zararlı ya az dökmek ya da hiç dökmemek gerekiyor. MSG'nin multiple skleroz saç dökülmesi gibi rahatsızlıklarla bağlantısı olduğu tahmin ediliyor araştırmalarca.

O beyaz şey çin tuzumu ben o beyaz tuza benzer şey olan paketin filan hepsini döküyorum.
Evet büyük pakette olan beyaz çin tozu, yanındaki acıyı koyabilirsiniz ama o bildiğimiz pul biber bir zararı olmaz yağıysa susam yağı diye biliyorum.

Bilmiyorum umarım birşey olmaz yemeye devam edeceğim.

Bende çok sıklıkla yiyen birisi değilim yediğim zaman 2-3 paket birden sosları olmadan yiyorum ama kısır yaptığını hiç duymadım umarımda öyle bir şey yoktur. Siz yine de dikkat edin. Haftada 4-5 kez az değil çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…