Takemura Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 899 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #21 Sanki ilk defa sigara içecek arkadaş. Deneyin görün nasıl konudur bu?
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.694 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #22 Hazırında bundan şaşmam.
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 18 Ağustos 2023 #23 Bazılarının sosu ve baharatı yüzünden tadı ve acısı çok ağır oluyor ama ben seviyorum
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.040 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #24 Knorr'un ya da diğer markaların Noodle'ı yerine Indomie al, diğerlerine göre daha lezzetli. Üstteki arkadaşın dediği gibi, gurme serisini bulursan soya soslusu ve acılı domateslisi çok güzel.
Knorr'un ya da diğer markaların Noodle'ı yerine Indomie al, diğerlerine göre daha lezzetli. Üstteki arkadaşın dediği gibi, gurme serisini bulursan soya soslusu ve acılı domateslisi çok güzel.
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #25 479980 dedi: Hayatımda hiç noodle yemedim. Bugün deneyeceğim. Tadı güzel mi yoksa pek güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Makarnanın soslu hali.
479980 dedi: Hayatımda hiç noodle yemedim. Bugün deneyeceğim. Tadı güzel mi yoksa pek güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Makarnanın soslu hali.
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 18 Ağustos 2023 #26 Bir ara 1 hafta her gün yemiştim 75 kilodan 78 oldum üstelik kendimi aşırı yorgun hissettim. Artık duyunca bile miğdem bulanıyor.
Bir ara 1 hafta her gün yemiştim 75 kilodan 78 oldum üstelik kendimi aşırı yorgun hissettim. Artık duyunca bile miğdem bulanıyor.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #27 Takemura dedi: Sanki ilk defa sigara içecek arkadaş. Deneyin görün nasıl konudur bu? Genişletmek için tıkla... Denemeyeceğim . Akif dedi: Dene gör. Bana güzel sana kötü olacak belki. Bu konu ne kadar gerekli ya? Genişletmek için tıkla... Yok vazgeçtim denemeyeceğim. Zararlıymış.
Takemura dedi: Sanki ilk defa sigara içecek arkadaş. Deneyin görün nasıl konudur bu? Genişletmek için tıkla... Denemeyeceğim . Akif dedi: Dene gör. Bana güzel sana kötü olacak belki. Bu konu ne kadar gerekli ya? Genişletmek için tıkla... Yok vazgeçtim denemeyeceğim. Zararlıymış.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ağustos 2023 #28 479980 dedi: Hayatımda hiç noodle yemedim. Bugün deneyeceğim. Tadı güzel mi yoksa pek güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam asla denemeyin bir sürü zararı var gidin normal soslu makarna yapın çok daha lezzetli ve noodle kadar zararlı değil
479980 dedi: Hayatımda hiç noodle yemedim. Bugün deneyeceğim. Tadı güzel mi yoksa pek güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam asla denemeyin bir sürü zararı var gidin normal soslu makarna yapın çok daha lezzetli ve noodle kadar zararlı değil
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 23 Ağustos 2023 #29 firrisn dedi: Hocam asla denemeyin bir sürü zararı var gidin normal soslu makarna yapın çok daha lezzetli ve noodle kadar zararlı değil. Genişletmek için tıkla... Bir kereden veya çok azdan o kadar bir şey olmaz çok abartıyorsunuz.
firrisn dedi: Hocam asla denemeyin bir sürü zararı var gidin normal soslu makarna yapın çok daha lezzetli ve noodle kadar zararlı değil. Genişletmek için tıkla... Bir kereden veya çok azdan o kadar bir şey olmaz çok abartıyorsunuz.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 23 Ağustos 2023 #30 Silinen üye dedi: Bir kereden veya çok azdan o kadar bir şey olmaz çok abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bende zamanında biliçsizce yemiştim 1 2 tane bir daha ağzıma sürmedim zaten abarttığımı sanmıyorum.
Silinen üye dedi: Bir kereden veya çok azdan o kadar bir şey olmaz çok abartıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum bende zamanında biliçsizce yemiştim 1 2 tane bir daha ağzıma sürmedim zaten abarttığımı sanmıyorum.