Leo DiCaprio
Hectopat
- Katılım
- 10 Ocak 2020
- Mesajlar
- 255
Türk Telekom kullanıyorum PC'den de denedim, telefondaki mobil internetim ile de denedim ama nord VPN'in sitesine dahi giremedim. Çözümü var mıdır?
Ben Kaspersky VPN açıp kurmuştum. Bazı internet sağlayıcılarında site ve sunucularında erişim engeli var sanırım.
Sanırım olmuyordu, zaten ücretsiz sürümde günlük 200mb kota veriyor.Peki onun ile Netflix de ülke değiştirebiliyor muyuz?
Sanırım olmuyordu, zaten ücretsiz sürümde günlük 200 MB kota veriyor.
Ben kurdum hesabıma giriş yaptım fakat hiçbir sunucuya bağlanamadım. Sanırım ona da erişim engeli koymuşlar.Peki nord VPN'i kullanabilmemin bir yolu var mı?
Geçen hafta çalışmıyor diye silmiştim bende. Düzgün çalışan ücretsiz ve hızlı, Almanya veya Hollanda'ya bağlanabilen VPN önerilerine açığım.
Eskiden Opera GX kullanırken VPN sorun olmuyordu ama 1-2 yıldır kullanmıyorum Opera'yı
ProtonVPN ile dene bi'.
Geçen hafta çalışmıyor diye silmiştim bende. Düzgün çalışan ücretsiz ve hızlı, Almanya veya Hollanda'ya bağlanabilen VPN önerilerine açığım.
eskiden opera gx kullanırken vpn sorun olmuyordu ama 1-2 yıldır kullanmıyorum operayı
ProtonVPN ücretsiz ayrıca açık kaynaklı.Aynı Şekilde. Benim de şu an bir VPN'e ihtiyacım var :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.