NordVPN çalışmıyor

Ql1ster

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda NordVPN satın aldım. İlk aldığımda iOS uygulamasını yükledim. Açtım, hesaba girdim ve VPN'e bağlandı. Fakat uygulamaya bir daha girip yeniden bağlanmaya çalıştığımda bağlanmadı. Bir süre daha denedim, protokolü DNS'i değiştirdim, VPN profilini resetledim fakat bir sonuç alamayınca başlangıçtaki haline geri döndürdüm. İlk kez çalıştırdığımda bağlandığını görünce ASUS'un router yazılımını kullanarak router üzerinden de VPN kurdum ve problemsiz çalıştı. Router üzerinde de birkaç kez çalıştığını gördükten sonra VPN'i kapattım. Sonraki gün bir kez daha açmaya çalıştım fakat hiçbir değişiklik olmamasına rağmen bağlanmadı. İnternet sağlayıcım TurkNet. Ayrıca iOS uygulamasından VPN'i açmaya çalıştığımda Wi-Fi bağlantısını kesiyor ve hücresel bağlantıya geçiyor aramayı kapattığımda veya kendisi bağlantı kurmasının çok uzun sürdüğünü söyleyip kapattığında Wi-Fi bağlantısı yeniden geliyor.

Bu makaledeki adımlara baktınız mı acaba? Protokol olarak diğer protokolleri de denediniz mi?

Şimdi inceledim ve sizin de makalenin başında dediğiniz gibi TurkNet kullandığım için zaten bunların hiçbirine ihtiyacım olmaması lazım. Bir de ben iOS üzerinden bağlanmaya çalışıyorum, sizin rehberiniz Windows için. Kullanabildiğim bütün protokolleri denedim fakat bir fark yaratmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…