UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 8 Temmuz 2023 #1 İyi forumlar, NordVPN'in hiç bir sunucuya bağlanamıyorum. Görseldeki gibi kalıyor fakat hiç bağlanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eskiden OpenVPN kullanarak bağlanıyordum fakat şimdi o da çalışmıyor.
İyi forumlar, NordVPN'in hiç bir sunucuya bağlanamıyorum. Görseldeki gibi kalıyor fakat hiç bağlanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Eskiden OpenVPN kullanarak bağlanıyordum fakat şimdi o da çalışmıyor.
12 taklalı Bmw E60 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 2.287 Çözümler 32 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #2 Modem kapat aç yapın, Ip değiştikten sonra birdaha deneyin.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 8 Temmuz 2023 #3 12 taklalı Bmw E60 dedi: Modem kapat aç yapın, Ip değiştikten sonra birdaha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim fakat yine aynı.
12 taklalı Bmw E60 dedi: Modem kapat aç yapın, Ip değiştikten sonra birdaha deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu denedim fakat yine aynı.
Scofi3Ld Hectopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 159 Çözümler 1 Yer Amasya / Merzifon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 8 Temmuz 2023 #4 Nord VPN'in çoğu sunucusu TR'de çalışmıyor, belki de hiçbirisi çalışmıyordur. Çok önceden beridir engellenmeye başlanmıştı çünkü sunucuları.
Nord VPN'in çoğu sunucusu TR'de çalışmıyor, belki de hiçbirisi çalışmıyordur. Çok önceden beridir engellenmeye başlanmıştı çünkü sunucuları.