sinan Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 50 17 Ağustos 2015 #1 Merhaba Arkadaşlar; Norm Ender-Çıktık Yine Yollara'da kullanılan ses efekti nedir,hangi program kullanılmış? (Nakaratta olan efekt) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba Arkadaşlar; Norm Ender-Çıktık Yine Yollara'da kullanılan ses efekti nedir,hangi program kullanılmış? (Nakaratta olan efekt) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 17 Ağustos 2015 #2 Auto-tune gibi görünüyor.
sinan Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 50 17 Ağustos 2015 #3 Peki bunun için en iyi program nedir ?
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 18 Ağustos 2015 #4 Çok çeşitli programlar ve yöntemler var ama evde yapacağınız auto-tune'un stüdyo kalitesinde olacağını sanmıyorum. Garage Band'in bu özelliği vardı.
Çok çeşitli programlar ve yöntemler var ama evde yapacağınız auto-tune'un stüdyo kalitesinde olacağını sanmıyorum. Garage Band'in bu özelliği vardı.
sinan Hectopat Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 50 18 Ağustos 2015 #5 Ses kayıt için değilde mesela normal bir müziğe uygulamak için sormuştum zaten işe yarar mı ?
T Testarossa Hectopat Katılım 3 Aralık 2013 Mesajlar 785 18 Ağustos 2015 #6 Ben hiç denemedim ama vokal kanalı ayrı ise uygulanabilir sanırım. Doğrudan bir ses dosyasını alıp denerseniz tüm şarkıya, yani enstrümanlara da uygulamaya çalışır efekti, o da sıkıntı olur.
Ben hiç denemedim ama vokal kanalı ayrı ise uygulanabilir sanırım. Doğrudan bir ses dosyasını alıp denerseniz tüm şarkıya, yani enstrümanlara da uygulamaya çalışır efekti, o da sıkıntı olur.