Heulse Megapat Katılım 8 Ocak 2015 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar m4a78lt-m le adlı Asus bir anakart'ım var. Bunu şu yeni nesil bioslara günçellemek istiyorum. İmkanlımıdır yoksa İmkansızmıdır merak ettim Yardımlarınız İçin Teşekkürler...
Arkadaşlar m4a78lt-m le adlı Asus bir anakart'ım var. Bunu şu yeni nesil bioslara günçellemek istiyorum. İmkanlımıdır yoksa İmkansızmıdır merak ettim Yardımlarınız İçin Teşekkürler...
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2015 #2 Mümkün değil diye biliyorum hocam. En son çıkan Bios'u update edin siz yinede. UEFİ olmayacaktır ama stabilite için iyi olur.
Mümkün değil diye biliyorum hocam. En son çıkan Bios'u update edin siz yinede. UEFİ olmayacaktır ama stabilite için iyi olur.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 22 Ocak 2015 #3 BIOS'u güncelleyebilirsiniz. UEFI'ye güncelleme olmaz üretici sağlamadığı taktirde.