Normal bisiklet elektrikli bisiklet olur mu?

Tam olarak kullanim amacınızı ve bütçenizi yazarsanız daha isabetli bilgi verebilirim. Ayrıca bisikletiniz var mı?

Kullanım amacım gezmek bisiklet sürmeyi seviyorum uzun mesafeli sürüşler yapmayı planlıyorum ama yokuşlu alanlar var bulunduğum yerde bütçem 10 bin ve bisikletim yok 4 bine bisiklet 6 bine motor alırım diye planlamıştım ama baktım ki bisiklet kitleri 10 binden başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Ya bütçeyi arttıracağım ya da elektriksiz kullanacağım.

@Cem 08@Cem 08 hocam ben olsam bütçe artmiyorsa kesinlikle sadece bisiklet alırdım. 10bin TL cok gibi geliyor ama aslında ortalama bir bisiklet alırsınız o fiyata. Ve bisiklete verilen para her parçasından hissediliyor kadrosundan tutun grup setine kadar, iyi ki verdim bu parayi diyorsunuz. İlk hedefiniz sizi uzun süre götürecek iyi bir bisiklet almak olsun. Ben elektrik kitini taktim ama %70 cihaz kapalıyken suruyorum bisikleti, eger bisiklet keyifli degilse isterseniz 20bin TL'ye kit takın memnun olmazsınız. Sonra biraz biriktirip 250watt bir kit alabilirsiniz yokuslarda destek olmasi için. Konuya gelirsek orta uzun mesafeler icin hibrit veya yol bisikleti oneririm. Sehirde surmem sadece geziye çıkarım derseniz kesin yol bisikleti alın. Arada kalıyorsanız dişli oranlari iyi bir hibrit bisiklet daha evladır zira kaldırımdır çukurdur derken yol bisikleti biraz fazla dikkat istiyor şehirde. Ayrıca hidrolik frenlerden uzak durun, bisikletçiler bile hidrolik sorun çıkarınca ugrasmak istemiyor, ben ugrasmaktan zevk alirim diyorsaniz başka. Bütçe şu an 20bin olmadığı surece sıfır bisiklet+kit takmak mantıklı değil. 15 bin butceniz olursa ikinci el bisiklet + sıfır kit deneyebilirsiniz. 10 bin bütçe ile sifir veya 2. El bisiklet alin.

Merhaba evet. Türkiye'de distribütör şirket olarak ELdrive markası var inceleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…