Normal creatine ve lansman arasındaki fark nedir?

yasınn1

Centipat
Daha fazla  
Protein Ocean creatine lansman ürünü olmuş ve ben de alacaktım ki normal creatine ile arasında besin değeri farkı var. Lansmandaki 2679mg kreatine içerirken normali 3000mg var lansaman alsam bir fark olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lansman = indirim var demek, başka bir farkı yok. Daha az miktar olması aromasından dolayı, diğer aromalılarda saf kreatin miktarı daha az. Genelde aromalı olanlar tercih edilmiyor, mide bulandırdığını söyleyenler çok. Ben olsam aromasız alırdım ama sana kalmış

Lansman ürünü farklı bir kategori değildir. Sadece ön satıştan dolayı indirimli sunulur, besin içeriğine gelecek olursak ürünun aynı ürün olmadığını düşünüyorum muhtemelen kreatinin farklı bir formudur. Bir fark olmayacaktır .

Ürünleri atsanız daha da doğru bir yorum yapabiliriz.

Lansman = indirim var demek, başka bir farkı yok. Daha az miktar olması aromasından dolayı, diğer aromalılarda saf kreatin miktarı daha az. Genelde aromalı olanlar tercih edilmiyor, mide bulandırdığını söyleyenler çok. Ben olsam aromasız alırdım ama sana kalmış.

Teşekkürler. Bunu almayı düşünüyorum.

Lansman ürünü farklı bir kategori değildir. Sadece ön satıştan dolayı indirimli sunulur, besin içeriğine gelecek olursak ürünun aynı ürün olmadığını düşünüyorum muhtemelen kreatinin farklı bir formudur. Bir fark olmayacaktır .

Ürünleri atsanız daha da doğru bir yorum yapabiliriz.
Bu hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-01-09-21-53-23-868_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-09-21-53-23-868_com.android.chrome-edit.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2025-01-09-21-53-23-868_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-09-21-53-23-868_com.android.chrome-edit.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı