cyberius Decapat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımdaki PSU çok ses yapıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda kasa için alacağım. Bu fan PSU'ya takılır mı? Fan burada. Biliyorum kablo uyumlu olmayacak ama o işi ben halledebilirim.
Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayarımdaki PSU çok ses yapıyor. Değiştirmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda kasa için alacağım. Bu fan PSU'ya takılır mı? Fan burada. Biliyorum kablo uyumlu olmayacak ama o işi ben halledebilirim.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #2 Ölçüleri tutarsa takılır neden takılmasın.
draftleet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.465 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #3 eğer imkanın varsa 12cm takıp deneyebilirsin çok sorun olacağını zannetmiyorum ama diğer fanın cfm değerinden düşükse sorun yaratma ihtimali var.
eğer imkanın varsa 12cm takıp deneyebilirsin çok sorun olacağını zannetmiyorum ama diğer fanın cfm değerinden düşükse sorun yaratma ihtimali var.
cante12 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Kasım 2013 Mesajlar 1.728 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #4 PSU için daha kaliteli bir fan tercih edin. Kasa için alabilirsiniz ama sorun olmaz.
cyberius Decapat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #5 psu fanı 8cm draftleet dedi: eğer imkanın varsa 12cm takıp deneyebilirsin çok sorun olacağını zannetmiyorum ama diğer fanın cfm değerinden düşükse sorun yaratma ihtimali var. Genişletmek için tıkla...
psu fanı 8cm draftleet dedi: eğer imkanın varsa 12cm takıp deneyebilirsin çok sorun olacağını zannetmiyorum ama diğer fanın cfm değerinden düşükse sorun yaratma ihtimali var. Genişletmek için tıkla...