Bu konuyu çok merak ediyordum. Steam açıp indirmek daha nasip olmadı. Premium içerikleri satabiliyor muyuz? Sonsuza dek şehrin ucunda iş yapmak istemiyorum. Bir tane olsun temiz olsun.![]()
Satamayınca öylece yer kaplıyordur, sinir bozucu bence. Tavsiyeler için teşekkür ederim.Satamıyorsun, yeni yeri seçtiğinde önceki yer free olarak göründüğü için eski yere bir değer de biçmiyor. Eğer bu oyunda para kasmak istiyorsan zamanı verimli kullanıp tehlikelerden kaçınacaksın. Bunu da aldığın yerler şehrin ortasında olacak şekilde yapabilirsin. Örneğin Bunker için en iyi yer Route 68. Nightclub, MC Club, Arcade, Weed ve depoları Vinewood'dan alacaksın. Ayrıca daha önemli bir tavsiyem var; oyunda Criminal Mastermind Challenge var bunu klasik Heist de aynı takım ile baştan sona ölmeden yaparsan $12.000.000 veriyor. Aynı challenge Doomsday Heist için de iki, üç ve dört kişilik ekip ile de var ama o daha zor. Doomsday Heist chellangeları çok para vermiyor, internetten bakabilirsin ne kadar verdiğine.
Yer kaplamıyor aslında çünkü oyunda aynı emlak türünden sadece bir yerdekine sahip olabiliyorsun. Örneğin eğer belirttiğin pakete sahip olursan sana bunker türünden Paleto Bay olanı veriyor ve burası hiç ergonomik değil. Social Cub sitesinin events bölümünden takip edebileceğin her hafta indirim ve x2 bonuslar var. Eğer bunker için olan indirime denk gelirsen ve bahsettiğim Route 68 bunker satın almak istersen Paleto Bay bunker ile değiştirmek zorundasın. Aynı emlak türünden değişik yerlerde satın alabileceğin sadece ofis deposu ve garajlarıdır. Diğer bunker, MC işleri, nightclub vs. gibi yerlerden şehirdeki sadece bir destinasyona sahip olabilirsin. Sorun olursa tekrar cevaplayabilirim.Satamayınca öylece yer kaplıyordur, sinir bozucu bence. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Ben onu soruyordum işte. Değiştirbiliyorsak güzel.Yer kaplamıyor aslında çünkü oyunda aynı emlak türünden sadece bir yerdekine sahip olabiliyorsun. Örneğin eğer belirttiğin pakete sahip olursan sana bunker türünden Paleto Bay olanı veriyor ve burası hiç ergonomik değil. Social Cub sitesinin events bölümünden takip edebileceğin her hafta indirim ve x2 bonuslar var. Eğer bunker için olan indirime denk gelirsen ve bahsettiğim Route 68 bunker satın almak istersen Paleto Bay bunker ile değiştirmek zorundasın. Aynı emlak türünden değişik yerlerde satın alabileceğin sadece ofis deposu ve garajlarıdır. Diğer bunker, MC işleri, nightclub vs. gibi yerlerden şehirdeki sadece bir destinasyona sahip olabilirsin. Sorun olursa tekrar cevaplayabilirim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.