Normal kullanıcı için T300 RS GT fazla mıdır?

Neden kayış değiştirmemiz lazım ısındığı için mi ben ekstra fan taktım ve kayışı nereden temin ediyoruz biliyor musun?
motorlu taşıtlarda olduğu gibi zamanla aşınmakda kayış, thrustmaster'a mail atmanız halinde fiyat hakkında geri dönüş alırsınız. sıcaklığın etkileyeceğini sanmıyorum.

Motorlu taşıtlarda olduğu gibi zamanla aşınmakda kayış, Thrustmaster'a mail atmanız halinde fiyat hakkında geri dönüş alırsınız. Sıcaklığın etkileyeceğini sanmıyorum.

Peki değişmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim?

Peki değişmesi gerektiğini nasıl anlayabilirim?
hocam üstdeki eski mesajımda biraz yanlış bilgi vermişim, 5-10 yılda bir değişmesi gerekiyormuş fakat şuana kadar kayışı koparan bir kişiye bile rastlamadım belkide daha uzun ömrü vardır. içini açmadan anlamanın bir yolu yok. içini açtıysanda içden veya dışdan çatlama-soyulma görünmüyorsa daha ömrü vardır.

İçini çok kez açtım kayış gergin ve çatlak falan yok ürün garantisi bitmesine 4-5 ay var yani daha kayış omru var bilgi için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…