yuusfapydnn Femtopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 MagSafe powerbank aldım. 2 güne elime ulaşacak fakat şeffaf MagSafe olmayan kılıfım var. Bir sıkıntı olur mu şarj olmama gibi veya zarar görme gibi? iPhone 15 cihaz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2023
MagSafe powerbank aldım. 2 güne elime ulaşacak fakat şeffaf MagSafe olmayan kılıfım var. Bir sıkıntı olur mu şarj olmama gibi veya zarar görme gibi? iPhone 15 cihaz.
BthnKaratas Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 400 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Mcdodo magsafe powerbank kullanıyorum. Şeffaf kılıfla tutmuyor. Ama sabit bir yerde üstünde durursa şarj ediyor. İphone 13
Mcdodo magsafe powerbank kullanıyorum. Şeffaf kılıfla tutmuyor. Ama sabit bir yerde üstünde durursa şarj ediyor. İphone 13
yuusfapydnn Femtopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 BthnKaratas dedi: Mcdodo MagSafe powerbank kullanıyorum. Şeffaf kılıfla tutmuyor. Ama sabit bir yerde üstünde durursa şarj ediyor. iPhone 13 Genişletmek için tıkla... Baseus marka aldım bende mediamarktan
BthnKaratas dedi: Mcdodo MagSafe powerbank kullanıyorum. Şeffaf kılıfla tutmuyor. Ama sabit bir yerde üstünde durursa şarj ediyor. iPhone 13 Genişletmek için tıkla... Baseus marka aldım bende mediamarktan