Spora başlamayı düşünüyorum. Evimin yakınlarında normal denilebilecek spor salonu var. Lüks kaliteli insanların gittigi spor salonunda ağırlık çeşitleri daha mı fazla arasındaki fark nedir?
Lüks bana uzak evinim yakınların da var benim korkum şu orta bir yerde çalıştıgın zaman kas damarı patlar korkum bu böyle bir olay olur. Çünkü öyle olmasa lüks mekanlar olmazdı benim düşüncem bu hatta spora bunun yüzünden başlamayabilirim o kadar.
Lüks bana uzak evinim yakınların da var benim korkum şu orta bir yerde çalıştıgın zaman kas damarı patlar korkum bu böyle bir olay olur. Çünkü öyle olmasa lüks mekanlar olmazdı benim düşüncem bu hatta spora bunun yüzünden başlamayabilirim o kadar.
Normal salona git çok sıra yoksa aletler kaliteli ise yap. Lüks salon biraz daha yeni aletler, elit ortam filan vardır. Bütçe varsa gidilir anca. Bildiğime göre daha pahalı oluyorlar.
Dostum böyle birşey yok tabiki ayrıca sadece aletlerle çalışmayacaksın serbest ağırlıkta çalışcaskın sana bu zihniyeti kim verdiyse konuşmayı kes kendin böyle bir şey düşünmezsin zaten.