Normal spor salonu ile lüks spor salonunun arasındaki fark nedir?

Berkayys

Decapat
Daha fazla  
Spora başlamayı düşünüyorum. Evimin yakınlarında normal denilebilecek spor salonu var. Lüks kaliteli insanların gittigi spor salonunda ağırlık çeşitleri daha mı fazla arasındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük, old school çalışılan mahalle salonları her zaman daha iyidir.

Lüks salonlarda hocalar sana daha iyi yardımcı olur 3 ay boyunca oraya gidebilirsin ondan sonra farkl ucuz bir yere geçersin.

Spora kavrayana kadar desem daha doğru olur 3 ay yerine.

Lüks salonlarda hocalar sana daha iyi yardımcı olur 3 ay boyunca oraya gidebilirsin ondan sonra farkl ucuz bir yere geçersin.

Spora kavrayana kadar desem daha doğru olur 3 ay yerine.

Lüks bana uzak evinim yakınların da var benim korkum şu orta bir yerde çalıştıgın zaman kas damarı patlar korkum bu böyle bir olay olur. Çünkü öyle olmasa lüks mekanlar olmazdı benim düşüncem bu hatta spora bunun yüzünden başlamayabilirim o kadar.

Ne alaka anlamadım, neden damarınız patlasın?

Damarınız neden patlasın yada diyelim patladı? Lükste patlamıyorda neden ucuzda patlıyor.

Normal salona git çok sıra yoksa aletler kaliteli ise yap. Lüks salon biraz daha yeni aletler, elit ortam filan vardır. Bütçe varsa gidilir anca. Bildiğime göre daha pahalı oluyorlar.

O kadar yüksek kiloda çalışanlar var onlara birşey olmuyor senin kaldıracağın 5 kglık dumbelldan hiçbirşey olmaz.

Damarınız neden patlasın yada diyelim patladı? Lükste patlamıyorda neden ucuzda patlıyor.
Aletlerin kalitesizliginden. Öyle bir şey var mı?

Lüks spor salonu.

Aletlerin kalitesizliginden öyle bir şey var mı?

Lüks spor salonu yanlışlıkla yazdım ban yemem inşallah.

O kadar yüksek kiloda çalışanlar var onlara bir şey olmuyor senin kaldıracağın 5 kglık dumbelldan hiçbir şey olmaz.

Pardon yanlışlıkla size lüks spor salonu yazmışım arkadaşa yazdıgım sandım.

Son düzenleme:
Dostum böyle birşey yok tabiki ayrıca sadece aletlerle çalışmayacaksın serbest ağırlıkta çalışcaskın sana bu zihniyeti kim verdiyse konuşmayı kes kendin böyle bir şey düşünmezsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…