Normal sürücü USB yığın depolama aygıtı görünüyor

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba.
3 adet 500 GB Samsung hardisk için disk kutusu takarak bunları sistem yedekliyorum, her 3'ü de dolu, ancak bunlardan birisi, görev çubuğunda USB yığın depolama aygıtı olarak görünmeye başladı, diğerlerinde böyle bir sorun yok, buna nasıl çözüm bulabilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Refik Bey dün bana Donanımhaber üzerinden DisneyPlus kodu satmıştınız, bu kod kullanılamıyor. Ücret iadesi istiyorum , sitede ceza almışsınız sanırım, size ulaşamıyorum.Ondan dolayı buraya yazıyorum. İletişim numaranızı veya mailinizi verirseniz. acil görüşmek istiyorum iban numarası vericem para iadesi için, kötü düşünmek istemiyorum, umarım farklı bir durum yoktur ortada..

Refik Bey dün bana Donanımhaber üzerinden DisneyPlus kodu satmıştınız, bu kod kullanılamıyor. Ücret iadesi istiyorum , sitede ceza almışsınız sanırım, size ulaşamıyorum.Ondan dolayı buraya yazıyorum. İletişim numaranızı veya mailinizi verirseniz. acil görüşmek istiyorum iban numarası vericem para iadesi için, kötü düşünmek istemiyorum, umarım farklı bir durum yoktur ortada..
Maalesef Refik Beyin hesabı ele geçirilmiş. Bu hesap üzerinden bir çok kişiyi dolandırılma girişiminde bulunulmuştur. Durumu kendisi de bir süre sonra farketmiş maalesef.Refik Bey gibi bir insanın böyle bir şey yapması zaten mümkün değil, kendilerinden özür diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı