Arkadaşlar merhaba, fat kasa cdli PlayStation 5 almayı düşünüyorum. Bir süredir de nereden alabileceğime dair araştırma yapıyorum. İthalatçı garantili olanları pek tavsiye etmemişler. Bilkom garantili olarak satan da sanırım bir Vatan Bilgisayar bir de Carrefour var. Carrefour'da fiyat 29bin, Vatan'da ise 31.500. İthalatçı garantili olarak internet üzerinde farklı fiyatlara alabiliyoruz. Çeşitli E-Ticaret sitelerinde 20-26 bin skalasında değişiyor fiyatlar. Ancak okuduğum satıcı yorumlarında ürünün kutusunun açıldığını, kolda veya cihazda hasar olduğuna dair şikayetlere denk geldim. Sırf bilkom garantili olması için açıkçası ithalatçı garantili ürünlerin yarısı kadar daha ücret vermek içimden pek gelmiyor. N11 resmi mağazısında 21.200 liraya satışı mevcut. Acaba buradan almak mantıklı olur mu? Ya da Trendyol üzerinden en ucuz satıcıdan alıp geçmeli miyim? Kafam gerçekten çok karıştı. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Ayrıca şu şekilde euroasia garantili ürün sattığını iddia eden satıcılar da mevcut?
Sony Playstation 5 825 GB - Türkçe Menü - PS5 (Eurasia Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol