egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 12 Mayıs 2021 #11 guneralp dedi: Sıvı metal farklı biraz daha. Her yerde kullanılmaz ve ömrü daha uzundur. Ancak bazı durumlarda kullanımı sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı?
guneralp dedi: Sıvı metal farklı biraz daha. Her yerde kullanılmaz ve ömrü daha uzundur. Ancak bazı durumlarda kullanımı sıkıntı çıkarabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı?
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 12 Mayıs 2021 #12 egeoz316 dedi: Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız ürüne göre değişir. Ancak dikkatli uygulamanızı öneririm, yoksa sorunlar oluşabilir.
egeoz316 dedi: Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı? Genişletmek için tıkla... Kullandığınız ürüne göre değişir. Ancak dikkatli uygulamanızı öneririm, yoksa sorunlar oluşabilir.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.839 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Mayıs 2021 #13 egeoz316 dedi: Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda fabrika çıkışlı metal macunmu kullanıyorlar ilginç.
egeoz316 dedi: Hocam zaten fabrika çıkışlı sıvı metal ile geldiği için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum, fakat cidden 5-6 yıl gibi uzun ömürleri var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda fabrika çıkışlı metal macunmu kullanıyorlar ilginç.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 12 Mayıs 2021 #14 hovarda dedi: Laptoplarda fabrika çıkışlı metal macunmu kullanıyorlar ilginç. Genişletmek için tıkla... Asus Rog Strix serisinde kullanılıyormuş bende yeni öğrendim. Benim bildiğim 2020 ve 2021 modellerinde kullanılıyor.
hovarda dedi: Laptoplarda fabrika çıkışlı metal macunmu kullanıyorlar ilginç. Genişletmek için tıkla... Asus Rog Strix serisinde kullanılıyormuş bende yeni öğrendim. Benim bildiğim 2020 ve 2021 modellerinde kullanılıyor.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.839 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 12 Mayıs 2021 #15 egeoz316 dedi: ASUS ROG STRIX serisinde kullanılıyormuş bende yeni öğrendim. Benim bildiğim 2020 ve 2021 modellerinde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende yeni öğrenmiş oldum hocam.
egeoz316 dedi: ASUS ROG STRIX serisinde kullanılıyormuş bende yeni öğrendim. Benim bildiğim 2020 ve 2021 modellerinde kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Şimdi bende yeni öğrenmiş oldum hocam.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 12 Mayıs 2021 #16 Sıvı metali aluminyum bloklu soğutucuya uygulamayın galium ya da galyum, cıva aluminyum ile reaksiyona giriyor çözülüyor aluminyum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sıvı metali aluminyum bloklu soğutucuya uygulamayın galium ya da galyum, cıva aluminyum ile reaksiyona giriyor çözülüyor aluminyum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 2 Haziran 2022 #17 456670 dedi: Bildiğim kadarı ile 10 yıl. Ama ortalama 15 yılda değiştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Abart knk çok kullanılırsa 1 yıl normal kullanımda 2.5 yil
456670 dedi: Bildiğim kadarı ile 10 yıl. Ama ortalama 15 yılda değiştiriyorlar. Genişletmek için tıkla... Abart knk çok kullanılırsa 1 yıl normal kullanımda 2.5 yil
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 3 Haziran 2022 #18 Rifmon dedi: Abart knk çok kullanılırsa 1 yıl normal kullanımda 2.5 yil Genişletmek için tıkla... Abartmıyor. Sıvı metal macunların özelliği uzun ömürlü olmalarıdır. 5-10 sene giderler. Daha çok laptoplarda ve işlemci SoC'sinde kullanılırlar.
Rifmon dedi: Abart knk çok kullanılırsa 1 yıl normal kullanımda 2.5 yil Genişletmek için tıkla... Abartmıyor. Sıvı metal macunların özelliği uzun ömürlü olmalarıdır. 5-10 sene giderler. Daha çok laptoplarda ve işlemci SoC'sinde kullanılırlar.
Str0xy Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 762 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #19 Monster laptop'larda 2 yılda bir değiştiriyorlardı. Yapılan testlerde 1 yılda hiç değişmediği gözlemlenmiş. Sıcaklık değerleri oynamadığı sürece elleme bence. Anakart'a dökülen tek bir damla bile laptop'u bitirir.
Monster laptop'larda 2 yılda bir değiştiriyorlardı. Yapılan testlerde 1 yılda hiç değişmediği gözlemlenmiş. Sıcaklık değerleri oynamadığı sürece elleme bence. Anakart'a dökülen tek bir damla bile laptop'u bitirir.